În 1991, Vasile din Bacău a fost dat dispărut. După 3 decenii, s-a întors acasă, la vârsta de 93 de ani. Ireal ce se întâmplase

Vasile Gorgoș este un român dispărut fără urmă, acum 30 de ani. Cazul său a început să fie din nou viral, în presa internațională, deși bătrânul a revenit acasă încă din 2021.

Vasile Gorgoş, în vârstă de 93 de ani, s-a întors înapoi acasă după trei decenii. Bătrânul purta aceleași haine pe care le avea în ziua dispariţiei. O bună perioadă de timp, familia lui a crezut că bărbatul a murit, însă, nea Vasile susţine că a fost acasă în toată această perioadă.

Bărbatul a revenit acasă după 3 decenii

În septembrie 2021, gândul.ro a relatat pentru prima dată cazul său. La vârsta de 63 de ani, Vasile Gorgoş a dispărut de acasă. După 30 de ani, în seara zilei de 22 august 2021, bătrânul a revenit, dezorientat, acasă, fără să își amintească ce se întâmplase. Mai mult, acesta purta aceleaşi haine ca în ziua plecării. O mașină l-ar fi lăsat în fața casei sale.

La o oră distanță, a venit acasă și fiul acestuia, care inițial nu l-a recunoscut. Nea Vasile și-a amintit însă cu exactitate că este născut în 1928, că soția lui a decedat și tatăl lui a fost un mare negustor.

Familia bărbatului a încercat să afle ce s-a întâmplat cu acesta, unde a stat, cum a reuşit să se îngrijească în tot acest timp, însă Nea Vasile a susţinut de fiecare dată că nu a plecat de acasă.

În buzunarul lui a fost găsit, însă, un bilet de tren pe ruta Ploiești -Bacău, din ziua în care a dispărut fără urmă.

De asemenea, imediat după ce s-a întors, rudele l-au dus la spital pentru examene medicale și au constatat că este perfect sănătos.

laur