In ce saracie a trait Bianca Dragusanu. Dormea in stadionul din Petrosani si se incalta cu

Bianca Dragusanu si Daniela Crudu sunt, in clipa de fata, personaje super cunoscute, care nu mai au nevoie de nicio prezentare. Trebuie, insa, sa tinem cont ca nu au avut o copilarie prea fericita. Nu au crescut deloc in puf.

Spre exemplu, blondina a locuit intr-o camaruta din incinta stadionului din Petrosani, unde Jiul disputa partidele considerate pe teren propriu. Alaturi de tatal ei, care era antrenor in cadrul clubului. La momentul respectiv, Bianca si tatal ei se chinuiau sa faca mancare la un resou. Aceasta nu poate uita nici azi cum se incalta ierni la rand cu aceleasi ghete. Iar cand se rupeau, ea punea pungi peste sosete ca sa nu se ude, conform click.ro.

De partea cealalta, Daniela Crudu si sora ei au fost crescute de tata, mama lor fiind plecata la munca in Italia. Bruneta a fost crescuta in cartierul Ferentari.

”Tata avea ce sa puna pe masa, dar imi lipsea viata pe care o duc astazi. Ma bucuram cand primeam portocale si dulciuri, jucarii din carpe, toate fac parte din experienta de viata, poate n-as mai fi ajuns aici daca nu treceam prin toate astea”, a povestit Daniela Crudu.

laur