IN SFARSIT! Adevărul despre NOUL VIRUS a ieșit la iveală. Încă din…

Oamenii de știință din Wuhan și cercetătorii americani aveau în plan crearea unui coronavirus în anul 2018.

Echipa formată din oameni de știință, aflată sub conducerea britanicul Peter Daszak, a solicitat Agenției SUA pentru Proiecte de Cercetare Avansată (DARPA) să-i aprobe finanțarea proiectul.

Proiectul urma să se desfășoare în Wuhan, orașul în care a început pandemia. Adevărul a ieșit la suprafață odată cu apariția respectivei cereri.

Peter Daszak a solicitat finanțarea creeări unui coronavirus

Echipa internațională a oamenilor de știință intenționa să amestece date genetice ale unor tulpini similare pentru a crea un nou virus, scrie The Telegraph.

„Vom aduna secvențe / date ARN dintr-un panou de tulpini strâns legate și vom compara genomii cu lungimea completă, scanând polimorfismele uninucleotidice unice, reprezentând erori de secvențiere. Genomii

vor fi sintetizați comercial folosind tehnici stabilite, lungimea genomului ARN și electroporarea pentru a recupera virusurile recombinante”, se regăsește în cererea depusă de Peter Daszak. 

,,Acest lucru ar avea ca rezultat un virus care nu avea un strămoș clar în natură”, a declarat un expert al Organizației Mondiale a Sănătății (OMS). Tot el a mai explicat că, dacă acest proiect ar fi fost dus până la capăt, s- ar putea explica de ce nu s-a găsit vreodată o asemănare pentru Sars-CoV-2

în virusurile existente.about:blankCel mai asemănător virus este tulpina Banal-52, care a fost raportată în Laos cu o lună în urmă.

Acesta împarte 96,8% din genomul Covid-19. Niciun strămoș direct, care ar fi de așteptat să aibă o cotă de aproximativ 99,98%, nu a fost găsit până acum.

Expertul OMS a explicat că procesul detaliat în cerere ar fi creat „o nouă secvență de virus, nu o potrivire de 100% cu nimic”. Genomul viral ar fi fost sintetizat din secvența computerului, creând astfel un genom al

virusului care nu exista în natură, dar arată natural, fiind o medie a virușilor existenți. Ulterior, ARN-ul ar fi pus într-o celulă, iar virusul, recuperat de acolo.

,,Acest lucru creează un virus care nu a existat niciodată în natură, cu o nouă “coloană vertebrală”, dar este foarte asemănătoare, pentru că este media coloanei vertebrale naturale”, a spus expertul.

Cererea britanicul Peter Daszak a fost respinsă

Propunerea britanicul Peter Daszak nu a fost aprobată,

iar în baza de date a tulpinilor virale de la Institutul de Virologie Wuhan a fost scoasă offline aproximativ 18 luni mai târziu.

Acest lucru a făcut imposibilă verificarea activității oamenilor de știință din Wuhan. Cercetătorii institutului au negat în mod constant crearea coronavirusului în laboratorul lor.

Propunerea de cerere de finanțare a fost prezentată de zoologul britanic Peter Daszak în numele unui grup, care a inclus

Daszak EcoHealth Alliance, Institutul de Virologie Wuhan, Universitatea din Carolina de Nord și Duke NUS din Singapore.

Crearea unui virus mediu „ideal” ar fi putut să facă parte dintr-un plan de a crea un vaccin care să funcționeze pe coronavirusuri, au mai spus experții.

laur