ÎN SPATELE ZÂMBETULUI, CARMEN IOHANNIS ASCUNDE O VIAȚĂ GREA. DRAMELE PE CARE LE-A TRĂIT PRIMA DOAMNĂ

În spatele zâmbetului pe care îl arată de fiecare dată când este în public, Carmen Iohannis are o poveste tristă de viață. Soția președintelui și-a pierdut ambii în ultimii 10 ani.

Mai mult, Carmen Iohannis se trage dintr-o familie modestă. Mama primei doamne, Georgeta Lăzurcă, a locuit multă vreme

în comuna mureșeană Sântu, iar încă înainte ca Iohannis a devenit președinte, femeia se mutase la Sibiu pentru a fi mai aproape de fiica ei.

Ioan, tatăl lui Carmen Ioahnnis, a murit în 2010, cu 6 ani înainte ca soția președintelui să își piardă și mama. O femeie care a cunoscut îndeaproape familia lui Carmen a vorbit în urmă cu 4 ani despre părinții acesteia, dezvăluind durerile ascunse de profesoara din Sibiu.

Tanti Doina, care i-a cunoscut pe părinții lui Carmen Iohannis, a avut numai cuvinte de laudă despre tatăl și mama soției președintelui și a povestit pentru wowbiz.ro câteva lucruri neștiute despre aceștia. „Tatăl lui Carmen, unchiu’ Ion, cum îi spuneam noi, a fost blănar, om tare aşezat şi bogat, muncea de dimineaţă până seară.

S-a îmbolnăvit rău de la tratarea pieilor şi au fost nevoiţi să-i scoată un plămân, dar a trăit apoi până la 96 de ani! A fost un om extraordinar, ni se spunea şi nouă că a jucat fotbal în tinereţe, era fruntea satului pe teren!”, a povestit cunoștința familiei lui Carmen Iohannis.

Profeția doamnei Georgeta

Despre mama ei, tanti Doina a spus că i-ar fi profețit lui Klaus Iohannis că va ajunge un om cu rang înalt: „Mătuşa a crezut mereu în el, îi spunea că va ajunge departe… Acum e la Sibiu, are grijă Carmen de ea, e şi bolnavă, deh, că la bătrâneţe. Carmen a angajat două femei care stau mereu cu ea, să nu-i lipsească nimic, să se îngrijească de ea!”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.