ÎNCĂ MAI EXISTĂ OMENIE. CE GEST A FĂCUT O BOTOȘĂNEANCĂ, DUPĂ CE A GĂSIT O PUNGĂ PLINĂ CU BANI

Într-o lume în care toți sunt egoiști, fără timp și fără chef, dar mai ales fără omenie, o botoșăneancă a dat dovadă de bunătate și a uimit pe toată lumea cu gestul ei.

O botoșăneancă a descoperit o pungă cu bani, dar nu s-a grăbit să-i bage în propriul buzunar. Pe contul său de Facebook, femeia a postat un mesaj prin intermediul căruia a mărturisit unde anume a găsit-o și în ce condiții este dispusă să o înapoieze.

Pentru că se fac numeroase manevre în ziua de azi, femeia a pus câteva condiții pentru returnarea pungii cu bani. Aceasta a spus că cel care o vrea înapoi și susține că îi aparține trebuie să-i spună despre ce sumă este vorba în pungă și cum au fost lăsați banii.

”Nu știu cui aparține pentru că nu sunt acte de identitate. Vă rog, cine știe că a pierdut să mă contacteze, pentru identificare rog să îmi zică suma și în ce fel de pungă erau”, este anunțul făcut de o femeie din Botoșani

Un bărbat și-a comandat mâncare, dar a primit o pungă cu bani
Un tânăr din SUA a fost pentru câteva ore cel mai fericit om. El a mers la un fast food, și-a comandat de mâncare și a primit în schimb o pungă cu bani.
Angajații fast-food-ului au pus încasările din ziua respectivă într-o pungă și i-au dat-o bărbatului, din greșeală. Acesta a luat pachetul și și-a văzut liniștit de drum. Abia acasă a observat că în pungă erau, de fapt, bani. Tânărul a anunțat poliția, iar în cel mai scurt timp, acesta a fost nevoit să restituie întreaga sumă.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *