Închisoare pe viață pentru Margareta: Românca a torturat-o, incendiat-o și îngropat-o apoi pe Nicoletta, prietena ei

Margareta Buffa, românca acuzată că ar fi ucis-o pe Nicoleta Indelicato, o altă româncă în vârstă de 25 de ani, a fost condamnată la închisoare pe viață. Celălalt acuzat, Carmelo Bonetta, a fost condamnat la 30 de ani, după ce a acceptat să fie judecat prin rit prescurtat.

Margareta Buffa a torturat-o și a ucis-o pe Nicoletta fără milă. Aceasta este concluzia la care au ajuns Judecătorii Curții din Trapani, condamnând-o pe Margareta la închisoare pe viață pentru fapta sa. Sentința a fost citită astăzi, 1 februarie, de la ora locală 17.00 de președinta Curții, Daniela Troja.
Instanța a dispus, pe lângă pedeapsa cu închisoarea și plata a câte 80.000 de euro cu titlul de daune pentru mama, tatăl și fratelei Nicolettei, prezenț în sală la momentul lecturării sentinței. Margareta a asistat la citirea sintinței prin videoconferință din Închisoarea Agrigento, unde este închisă.
Italia. Se cere închisoare pe viață pentru Margareta, care ar fi torturat-o, incendiat-o și îngropat-o pe Nicoletta: „A acționat fără milă!”

„Acum este clar. Margareta este o escortă plătită și a dorit să o implice și pe Nicoletta în ringul ei de prostituție”, a comentat avocatul Giacomo Frazzitta, avocat al familiei Indelicato.
Avocata Margaretei declarat însă că va ataca sentința, întrucât crede că românca este nevinovată.
În luna mai trecut, gup-ul lui Marsala Francesco Parrinello, cu un rit prescurtat, l-a condamnat pe Carmelo Bonetta, 36 de ani, criminal mărturisit, la 30 de ani de închisoare.
Vezi și: Italia. DETALII ȘOCANTE după autopsia ROMÂNCEI ucise la Marsala. Nicoletta a fost TORTURATĂ (VIDEO)

Amintim că Nicoleta Indelicato a dispărut în noaptea de 16 spre 17 martie 2019. Seara a ieșit în oraș cu un prieten și nu s-a mai întors acasă. Părinții au anunțat poliția și toată comunitatea a început să o caute pe tânără după un apel făcut chiar de primarul localității Marsala.
Cadavrul tinerei a fost descoperit după două zile, pe un câmp din zona rurală a Marsalei. Investigațiile au dus la Margareta Buffa, în vârstă 29 de ani, fostă prietenă a victimei.
Citește și: Italia. Locul în care a fost ucisă Nicoletta, DUBIOS și utilizat pentru RITUALURI SATANICE
Adoptată de o familie Marsala, Buffa stabilise o relație cu Nicoletta, care a fost adoptată și ea tot de România. Potrivit unor martori, Margareta o folosise pe Nicoletta „ca bancomat”, până când, în cele din urmă, a decis să-i ia viața. Polițiștii au aflat că cele două tinere, care au fost extrem de apropiate ani de zile, erau acum în conflict, iar Margareta ar fi amenințat-o pe Nicoletta.
Legiştii din Marsala au descoperit că lovituri cauzatoare de moarte au fost cele din spate, lama ajungând la plămâni, şi din gât, fiindu-i tăiată jugulara. În timp ce încerca să se apere, Nicoletta a fost tăiată la mâni şi umăr. Se pare că tânăra era deja moartă când ucigașul a stropit-o cu benzină şi i-a dat foc. Acestea sunt rezultatele autopsiei efectuate la morga cimitirului din Marsala.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *