Incident șocant! O profesoară a fost arestată după ce a avut relații intime cu un elev, într-un cimitir

Polițiștii au aflat detalii șocante despre relația celor doi. Se pare că Cali Heikes îl lua de acasă pe tânăr apoi se opreau în cimitir, unde făceau sex, scrie Daily Star.

Autoritățile au aflat de relația celor doi după ce șeriful a primit un telefon prin care se anunța o relație ”nepotrivită” dintre un profesor și un elev.

Ulterior, polițiștii au oprit o mașină la ieșirea din cimitir, în care se afla elevul, care a spus că a vizitat cimitirul împreună cu ”prietenul său Cali”.

Cali Heikes s-ar putea confrunta cu o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare

Mai târziu, poliția a interogat-o pe sora elevului, care a susținut polițiștilor că Heikes se strecoară noaptea în casa studentului pentru pentru relații intime și a adăugat că credea că cei doi se întâlnesc de două sau trei ori pe săptămână în afara casei. În plus, sora elevului le-ar fi remis anchetatorilor și o serie de mesaje text care îi susțineau afirmațiile.

Anchetatorii au obținut un mandat de percheziție pentru telefonul mobil lui Heikes și alte dispozitive electronice. În timp ce vârsta de consimțământ în Nebraska este de 16 ani, sexul între un profesor și un elev este întotdeauna ilegal din cauza autorității pe care un profesor o are asupra unui elev, iar incidentul este considerat o infracțiune de Clasa IIA.

Dacă va fi condamnată, Heikes s-ar putea confrunta cu o pedeapsă de până la 20 de ani de închisoare.

laur