INCIDENT TRAGIC LA O SALĂ DE SPORT DIN CAPITALĂ!

Un incident tragic a avut loc astăzi la o sală de sport din Capitală. În urma unui conflict un tânăr a fost înjunghiat mortal. Autoritățile l-au reținut pe atacator.

Astăzi, în jurul orei 16.00, prin apel 112, o persoană a sesizat un conflict între doi bărbați, în urma căruia unul a fost lovit cu un obiect ascuțit. La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul Secției 11, care pe baza primelor informații au depistat în zonă, un tânăr, pe care l-au condus la sediul subunității.

Se pare că mai mulți indivizi s-au luat la bătaie la o sală de fitness din Bucureşti, Sectorul 3. În timpul confruntării un bărbat a fost înjunghiat cu un cuţit. La fața locului a fost chemat un echipaj medical, însă în ciuda eforturilor medicilor bărbatul a decedat.

Atacatorul a fost prins
Atacatorul a fugit imediat de la locul faptei, însă a fost găsit și reținut de către polițiști la scurt timp. În acest moment el se află la audieri, la secţia de poliţie.

Asupra bărbatului a fost găsită și arma pe care a folosit-o, un cuțit, care potrivit martorilor avea pete de sânge pe el. Polițiștii au preluat cazul și urmează să se stabilească exact contextul în care s-a produs incidentul, iar atacatorul o să fie judecat pentru faptele lui.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.