Incident tragic! Șapte persoane, ucise de o 

O nouă tragedie a fost înregistrată, în urma căreia șapte persoane și-au pierdut pe loc viața. O stâncă masivă a căzut peste mai multe bărci turistice din statul Minas Gerais, în care se aflau mai multe persoane. Unele dintre ele au fost declarate decedate, în timp ce altele nu au fost găsite nici acum.

Oameni uciși de o stâncă

Un incident tragic a avut loc în Brazilia, unde șapte persoane s-au stins din viață în cursul zilei de sâmbătă. O stâncă extrem de mare a căzut peste mai multe bărci turistice din statul Minas Gerais, în care se aflau mai multe persoane, printre care și turiști. Pe lângă cele șapte decese au fost declarate și trei dispariții.

Stânca a căzut peste bărci, care s-au răsturnat în apă. Șapte cadavre au fost găsite, iar alte trei persoane nu au fost descoperite încă. Autoritățile susțin că sunt decedate și acestea, dar s-au pierdut în ape. Sâmbătă seară, căutările au fost anulate pe Lacul Furnas, pentru că nu mai era lumină. În dimineața aceasta au fost reluate căutările.

Zeci de persoane au fost afectate

Mai multe persoane au fost afectate de acest incident, însă unele au scăpat cu viață. Pedro Ahiara susține faptul că 23 din 32 persoane care au primit îngrijiri medicale la Santa Casa au fost externate, în timp ce 2 persoane care au fost internate în alt spital au prezentat fracturi expuse, dar starea lor este una stabilă.

Autoritățile susțin că nu vor renunța până când nu vor fi găsite toate victimele, chiar dacă procesul este unul extrem de dificil. Statul Minas Gerais a avut parte de multe inundații, motiv pentru care stâncile au fost afectate grav. Insitutul Național de Meteorologie din Brazilia e anunțat cod roșu pentru această zonă, iar plimbările pe apă ar fi trebuit interzise, pentru că riscul ca stâncile să se desprindă este unul mare.

laur