Incredibil! Cine este bărbatul care i-a atacat pe Andreea Tonciu și soțul ei cu cuțite! Poliția este în alertă

Andreea Tonciu a postat prima fotografie cu bărbatul care i-a atacat în trafic.

Andreea Tonciu și soțul ei au fost atacați în timp ce se aflau în mașină cu fetița lor. Vedeta a postat mai multe videoclipuri pe pagina ei de Instagram, la secțiunea de stories, unde le-a povestit fanilor

săi momentele de groază prin care a trecut. Vedeta a izbucnit în lacrimi, iar din imaginile postate se poate observa că la fața locului au ajuns o ambulanță și mai mulți polițiști.

Deci, în 2020, mergi cu mașina în trafic și te ia lumea la bătaie! Te atacă cu cuțite! N-am văzut așa ceva… cine atacă cu cuțite! În ce lume trăim, fraților?! În junglă? Mi-a atacat soțul,

eram cu copilul în mașină. Nu este posibil așa ceva!”, a povestit Andreea Tonciu , în timp ce de afla încă la fața locului.

Vedeta a postat prima fotografie cu bărbatul care i-a atacat în trafic.„Poliția este în alertă!!! Caută pe acest individ care ne-a atacat cu cuțite”, a scris Andreea Tonciu în dreptul fotografiei.Ea a cerut ajutorul internauților în găsirea lui.

Andreea Tonciu, implicată recent într-un alt scandal

Andreea Tonciu o considera pe Alexandra Ungureanu protejatajuratului Maurice Munteanu. În acest sens, a făcut

o postare controversată pe pagina ei de Instagram la adresa celebrului critic de modă. Maurice Munteanu a mărturisit că nici nu este vorbă ca Alexandra Ungureani să îi fie „protejată”.

„Evident că nu. Știu exact cine sunt și nu știu de ieri, de azi cine sunt. O piațăși o industrie întreagă știe cine sunt.

Astea sunt chestii care pot fi verificate, oricum. În momentul în care lansezi astfel de acuze dacă ele nu sunt susținute de ceva se poate ajunge la chestiuni mult mai grave”, a răspuns Maurice Munteanu.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *