INCREDIBIL! CUM SE EPILEAZĂ CONCURENTELE DE LA SURVIVOR ROMÂNIA: ”ADEVĂRATE AMAZOANE!”

Condițiile de supraviețuire sunt dificile în jungla dominicană, acolo unde se desfășoară reality show-ul, „Survivor România”. Iar… concurentele sunt nevoite să apeleze la diverse trucuri ca să arate bine în fața camerelor de filmat.

Când vine vorba de igiena personală, concurenții întâmpină dificultăți deoarece nu dispun de tratament regește.

Fără săpun, șampon sau gel de duș, aceștia se spală în Ocean. Pentru reprezentantele sexului frumos, situația este și mai dificilă atunci când vine vorba despre epilat.

Grațiela Duban, fosta concurentă din cadul show-ului, a mărturisit cum reușesc femeile să scape de părul nedorit în condițiile date.

Se pare că producătorii le pun la dispoziție un aparat de ras, dar majoritatea apelează la epilarea definitivă înainte de a ajunge în Republica Dominicană.

Am înțeles că, la un moment dat, ni se va da un aparat de ras, și da, putem să ne epilăm cu el. Dar atât! În rest nimic, ne vom

spăla fără săpun, șampon sau gel, doar cu apa din ocean. Adevărate amazoane”, spunea Grațiela Duban.

Alt chin pe care trebuie să-l îndure concurentele este din cauza hainelor. Acestea au voie să-și ia foarte puține accesorii de îmbrăcăminte, pe care le vor primi pe rând în cadrul concursului.

”Avem voie să ne luăm cinci chiloți, cinci perechi de șosete, trei bluze cu mânecă scurtă, trei cu mânecă lungă, trei colanți, trei perechi de

pantaloni scurți și trei costume de baie. Și… atenție, nu ni

le va da pe toate odată, ci doar când se deteriorează. Poate o helancă în plus, dacă va fi extrem de frig. Atât! Chin… ce să zic”, declara artista.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *