ÎNREGISTRAREA CARE A ȘOCAT MILIOANE DE OAMENI. O FANTOMĂ A FOST FILMATĂ ÎNTR-UN SPITAL DE BOLI PSIHICE ABANDONAT

Kayleigh Love, o cunoscută specialistă în fenomene paranormale, a realizat de curând o înregistrare care a șocat milioane de oameni. Evident, ea a fost prima persoană care s-a speriat îngrozitor în momentul în care a privit cu atenție filmarea pe care a făcut-o într-un spital de boli psihice abandonat din Țara Galilor.

Fantomă, filmată de Kayleigh Love într-un spital de boli psihice abandonat

Conform mărturisirilor făcute într-un interviu, Kayleigh Love nu era singură în momentul în care a vizitat un spital de boli mintale din statul care face parte din Regatul Unit. După cum puteți observa în video-ul de mai jos, în timp ce blonda și amicul său explorau clădirea abandonată, o siluetă fantomatică apare din senin la capătul unui coridor. Totul durează doar câteva clipe, pentru că, după ce tânăra a mișcat camera și ulterior a filmat același cadru, entitatea nu mai era acolo.

Deși au fost martorii unui caz rar, cei doi prieteni și-au dat seama că au stat la câțiva metri de o fantomă abia după ce au revăzut înregistrarea.

“Mi s-a întors stomacul. Chiar și atunci când a trebuit să editez filmările mai târziu pentru a pune efectul de încetinire, astfel încât alții să poată arunca o privire bună la ea, m-a făcut să mă simt neliniștită și să mă treacă mulți fiori”, a declarat Kayleigh Love pentru jurnaliștii publicației britanice The Mirror.

Cunoscuta blondă face investigații paranormale pentru canalul ei de pe YouTube, Love To Investigate, și a refuzat să dezvăluie locul în care se află spitalul de boli psihice abandonat în care a filmat o entitate.

Presa din UK a relatat că descrierea făcută de Kayleigh Love se potrivește cu cea a Spitalului Mid-Wales; unitatea psihiatrică este situată în Talgarth, Powys, și a fost deschisă în 1903. Clinica pentru persoanele cu boli mintale a funcționat până în 1999, potrivit mirror.co.uk.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *