INTERNAUȚII AU FOST SURPRINȘI! CUM A ÎNCERCAT O TÂNĂRĂ SĂ ÎȘI VÂND ROCHIA NOROCOASĂ

Un anunț de vânzare al unei rochii a făcut ravagii în mediul on-line. O tânără a încercat să își vândă rochia norocoasă în mediul on-line, iar pentru ai convinge pe potențialii cumpărători s-a folosit de un argument inedit.

O tânăra a încercat să își vândă rochia pe care a purtat-o o singură dată la aniversare de 18 ani. Pentru a îi convinge pe internauți să îi cumpere produsul acesta le-a spus că nu este vorba despre orice rochie, ci despre una norocoasă. Femeia a explicat de ce susține asta, iar internauții au fost contrariați.

Se pare că norocul rochie constă în faptul că cea care o poarte reușește să își îndeplinească fanteziile sexuală. Tânăra a povestit că acest lucru a fost valabil pentru ea, în noaptea în care a purtat rochia, dar și pentru mai multe prietene ale sale, care au încercat aceeași rețetă, relatează publicația Mirror.uk. Astfel, concluzia a fost transa, iar rochia declarată „norocoasă”.

Internauții au fost șocați
Anunțul tinerei au făcut vâlvă în mediul online și a stârnit numeroase reacții. În timp de unii s-au arătat amuzații de strategia de marketing pe care femeie a găsit-o, alții au fost revoltații de detaliile intime pe care aceasta le-a oferit.

Serios, cine este clientul țintă pentru acest tip de marfă?”, „Doar o fotografie a rochiei și mai puțină descriere ar fi bine”, „Cred că acesta este un mod inedit de a vinde o rochie”, „Am cumpărat rochia”, „Îmi doresc și eu o rochie norocoasă”, sunt doar câteva dintre comentariile pe care postarea le-a primit

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *