Ioana Năstase, despre împăcarea cu Ilie Năstase după episodul violent dintre ei.

La mai bine de două săptămâni de când a fost agresată fizic de soțul ei, Ilie Năstase, Ioana Năstase a avut prima apariție publică.

Bruneta a dat detalii din relația cu fostul tenismen, dar și dacă urmează să se împace după bătaia încasată de la acesta. La începutul lunii ianuarie, soția fostului tenismen a mărturisit că soțul ei a agresat-o fizic, înainte ca ea să sune speriată la 112.

După acel incident violent, Ioana Năstase nu a depus plângere la Poliție, iar Ilie Năstase a încercat să o împace. Recent, aceasta a mărturisit că nu știe nici acum de la ce a pornit conflictul dintre ea și Ilie Năstase.

Ioana Năstase, despre gelozia lui Ilie Năstase
Mai mult de atât, soțul ei i-a oferit un cadou prețios pentru a-l ierta, însă Ioana Năstase a explicat că nu are nevoie de atenții scumpe, ci dorește să înlăture gelozia lui Ilie Năstase. În prezent, cei doi nu s-au împăcat.

‘În postura de amantă eu nu prea stau. Fără regrete. Ilie mi-a oferit un cadou, o mașină de 250.000 de euro. O mare bucurie a fost. Nu cred ca e suficient să dovedești iubirea cuiva oferind cadouri. Simt că mă iubește în momentele în care vine să mă împace. Dacă aș avea o baghetă magică, aș vrea să pot schimba gelozia lui Ilie. Eu consider că sunt ok, știu ce trebuie să fac. Având experiență cu o căsnicie de 20 de ani, știu cum să procedez’, a declarat Ioana Năstase la ‘Teo Show’.

Regretă că a sunat la 112
De asemenea, bruneta a oferit detalii și despre momentul în care a sunat la 112, afirmând că regretă gestul făcut.

‘Femeile să nu accepte agresiunea fizică. Nu știu de ce s-a ajuns aici, nici acum nu realizez ce s-a întâmplat. Eram foarte relaxată. Nu pot să spun că nu sunt dispusă să trec peste asta, peste episodul cu Ilie. Mă mai gândesc.

Regret că am sunat la 112. Nu am depus plângere și nu aveam de gând. Eu știu mai bine ce a fost acolo și am considerat că așa e mai bine pentru mine. Tot ce îmi doresc este liniște’, a mai completat Ioana Năstase la Kanal D.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *