Ionuț, un polițist de 34 de ani, s-a stins din viață din cauza coronavirusului: ”Ne mor polițiștii, ne mor…”

Un polițist a pierdut lupta cu virusul nemilos, care a pus stăpânire pe întreaga lume!

Ionuț Hanganu avea 34 de ani și o familie minunată. Polițistul a pierdut lupta cu virusul nemilos, care a pus stăpânire pe o lume întreagă. Omul legii a lăsat în urma lui o soție îndurerată și doi copii de trei ani, respectiv șapte ani, orfani de tată. După o lungă lupta cu COVID-19, trupul lui Ionuț Hanganu din cadrul SRPT Brașov  a cedat.

Bărbatul a luptat până în ultima clipă, pentru a putea trăi. Acum, familia, dar și toți colegii lui sunt foarte îndurerați pentru pierderea polițistului. Înmormântarea a avut loc, astăzi, iar colegii și familia l-au condus pe ultimul drum pe omul legii.

Ionuț Hanganu a lăsat în urma lui multă durere. Înmormântarea lui a avut loc duminică, 8 noiembrie, iar familia este îndurerată.

Totodată, reprezentanții Sindicatului Europol au transmis un mesaj dureros, după ce și-au pierdut colegul.

”Efectele muncii din prima linie sunt necruțătoare, colegul nostru Ionuț Hanganu din cadrul SRPT Brașov pierzând, la doar 34 de ani, lupta cu virusul nemilos care a cuprins întreaga lume.

Durerea resimțită nu poate fi exprimată în cuvinte, iar trecerea sa în neființă ne îndoliază sufletele, știind că Ionuț a lăsat în urmă o soție și doi copii în vârsta de 3 și respectiv 7 ani ale căror destine sunt profund cutremurate.

În aceste clipe, în care atât familia cât și noi, colegii lui suntem vitregiți de un soț, părinte și camarad de nădejde, ne este foarte greu să acceptăm că Ionuț a plecat să-și continue misiunea în ceruri, de unde va continua să-și vegheze familia și colegii la fel de bine și cu aceeași dragoste cum făcut-o și când se afla în preajma noastră.

Duminică, 8 noiembrie, va avea loc înmormântarea colegului nostru, cunoscuții săi putând să-i aducă un ultim omagiu, iar colegii care se vor afla în teren sunt rugați ca la ora 12:00 să păstreze un moment de reculegere.

Drum lin spre cer, Ionuț!”, este mesajul transmis de reprezentanții Sindicatului Europol.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *