IREAL! CÂT CÂȘTIGĂ UN CERȘETOR, PE ZI, ÎN DUBAI. ÎNTR-O LUNĂ ADUNĂ O ADEVĂRATĂ AVERE!

Cine a spus că cerșetoria nu e mare afacere, s-a cam înșelat. Se pare că în Dubai, cerșetorii fac o adevărată avere pe zi, căci sumele pe care le strâng sunt impresionante și depășesc cu mult salariile românilor.

În România, știm cu toții care este problema salariilor. Acestea sunt mici și de-abia ajung de la o lună la alta, dar în Dubai…alta este viața! Potrivit informațiilor oferite de presa internațională, un cerșetor poate ajunge chiar și la 2.500 de dolari pe zi, ceea ce, la un calcul simplu, înseamnă 75.000 de dolari, lunar și nu, nu este o glumă.

Dubaiul este paradisul tuturor cerșetorilor, iar majoritatea știu deja cum să-și facă treaba. Cei mai mulți dintre cerșetori își impresionează victimele cu povești lacrimogene și nu le cer un bănuț, ci sume impresionante care ajung chiar și la câteva sute de dolari.

Cerșetorii din Dubai adună adevărate averi, pe stradă

În urmă cu aproximativ cinci ani, un cerșetor din Dubai a câștigat 28 de mii de dolari într-o lună, potrivit Gulf News.  Acum, cerșetorii profesionisti sunt obișnuiți deja să intre în Dubai cu acte în regula pentru a face bani. Iar sumele au crescut de la un an la altul. Potrivit poliției, unii dintre ei ajung în prezent să câștige și 70 de mii de dolari pe lună, enorm de mult față de multe salarii pe un an.

Cerșitul este în general ilegal, nu vorbim de cel în sensul clasic, ci de cerșetorii ”profesioniști”, care își impresionează victimele cu povești lacrimogene și care nu cer câte un ”bănuț”, ci zeci și sute de dolari.

 

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.