Îți vei schimba în totalitate părerea despre el! Câți bani are Dorian Popa, de fapt

Dorian Popa este una dintre cele mai active prezențe din mediul online și se bucură de o popularitate mare, lucru ce i-a adus de-a lungul timpului și venituri considerabile. Artistul a fost implicat în multe proiecte care l-au propulsat sper o viață de lux.

În prezent, Dorian Popa se bucură de o viața exact așa cum și-a dorit-o. A reușit să își construiască o casă de vis, să își achiziționeze un bolid de lux și să aibă tot ce își dorește. Iar cheia succesului pare să fie faptul că mereu s-a implicat doar în proiecte care îi făceau plăcere și pe care le-a realiza cu pasiune.

Astfel, împreună cu împlinirea profesională a venit și cea financiară. Dorian Popa le-a mărturisit fanilor săi că a reușit să strângă primul milion de euro în urmă cu ceva ani, iar de aduci lucrurile au mers pe o pantă ascendentă.

„Am avut primul milion de euro când mi-am terminat casă. Obiectiv vorbind, cu câștigurile din serial, trupă, și tot ce înseamnă în urmă sunt ani buni de când s-a împlinit primul milion de euro, însă a fost cheltuit în cel mai stupid mod! … Am depășit cu bine această sumă”, a spus Dorian Popa pe canalul său de Youtube.

Câți bani a investit în casă?
Unul dintre cele mai ambițioase visuri ale lui Dorian Popa a fost construcția casei din Domnești. Acest și-a dorit să realizeze tot exact așa cum și-a imaginat, iar pentru asta a fost nevoie de o investiție serioasă.

„Hai că vă zic o informaţie super fresh. Pentru că e interesant şi pentru cei care ascultă. Datorită faptului că am reuşit să ma ajut foarte mult de YouTube, am băgat vreo 170.000 de euro, dar sunt contravaloarea a vreo 220.000 de euro, adică am reuşit să am discount-uri, oferte, colaborări de vreo 50-60.000 de euro până acum.

Casa are 400 de metri pătraţi, piscină şi foişor. Şi 600 de metri pătraţi terenul. 400 de metri pătraţi are casa, sunt 3 etaje. Sunt investiţii colosale la o casă, iar de când construiesc îmi dau seama de ce spuneau oamenii: E greu să faci o casă!”, a declarat Dorian Popa la Dimineaţa Blană, de la PRO FM, în urmă cu ceva timp.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *