IUBIRE CU NĂBĂDĂI PENTRU O COPILĂ DE 14 ANI ȘI UN BĂRBAT DE 23

Încă de la început, emisiunea Acces Direct a avut ca scop punerea în lumină a diferitelor povești ale oamenilor, în special cele mai ciudate, din mediul rural. Zilele trecute, emisiunea de la Antena 1 a prezentat povestea unei minore de 14 ani care, îndrăgostită lulea de iubitul ei de 23 de ani, s-a mutat în casa acestuia.

Acces Direct este emisiunea care face auzite toate poveștile oamenilor, mai ales ale celor din mediul rural. O bunică disperată a cerut ajutorul echipei de la Antena 1, spunând că nepoata ei de numai 14 ani s-a mutat, cu știrea și acordul mamei sale, în casa iubitului ei.

Bătrânei i s-a părut anormal faptul că iubitul nepoatei sale are 23 de ani și nu vrea nici în ruptul capului să le susțină relația și este decisă, cu orice preț, să-și recupereze nepoata.

Cum se apără mama copilei care s-a mutat în casa iubitului, la numai 14 ani
Deși acuzată de soacră de iresponsabilitate, mama copilei, Mihaela, susține că este o mamă bună și a fost de acord cu mutarea fiicei sale minore la iubitul ei acasă, din motive pe care le-a explicat în direct, la emisiunea de la Antena 1. Femeia este de părere că este mai bine așa pentru fiica ei, pentru că, în caz contrar, minora putea să fugă de acasă sau să recurgă la gesturi necugetate.

”Nu sunt o mamă denaturată sau iresponsabilă, am muncit pentru acești copii. I-am zis tot ce se poate întâmpla, a zis că nu, că vrea să se mute cu el, mai bine decât să fugă de acasă sau să facă altceva. (…) A vrut să se mărite, am lăsat-o să facă ce vrea”, a spus femeia

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *