Iulia Albu, BĂTUTĂ în culisele unei emisiuni de la noi

Războiul dintre Adelina Pestrițu și Iulia Albu pare că a ajuns astăzi în punctul culminant. Fosta prezentatoare “a contraatacat” azi la adresa rivalei sale și a făcut publice informații incredibile de pe vremea când erau prietene. Pe lângă trei secrete rușinoase dezvăluite despre șatenă, vedeta care a fost desemnată cel mai bun influencer din România în 2019 a mai mărturisit că multe dintre celebrele găini care au apărut în mai multe emisiuni au avut o soartă cruntă.
Adelina Pestrițu, declarații fulminante la adresa Iuliei Albu
În vârstă de 33 de ani, Adelina Pestrițu a considerat astăzi că este vremea să îi dea o lecție dură fostei sale prietene, Iulia Albu, de 39 de ani, care a continuat să o atace pe social media. Astfel, carismatica brunetă a așternut pe Instagram Stories mai multe mesaje în care a vorbit atât despre perioada în care a împrumutat-o cu bani pe actuala sa rivală, dar și despre un episod violent în care aceasta a fost agresată fizic în culisele unei emisiuni.
“După cum mă știi, eu primesc și apreciez critica constructivă pe care oamenii o fac, însă, tu nu poți face asta. Pe de altă parte, sunt puțin mai liniștită că totuși cineva te plătește să îți etalezi frustrările, pentru că nu mai ești nevoită să mă suni pe mine să te împrumut cu bani (remember (n.r.: îți amintești)?). E o MINUNE că nu te-ai potolit când ți-ai luat palmele în culise (NU de la mine), dar nu spun mai multe, pentru că sunt femeie și NU încurajez violența de niciun fel. Nu pretind că sunt cea mai bine îmbrăcată din România și nici nu vreau să fiu, dar, te rog, să lași găinile în coteț, dacă mai supraviețuiesc și alea după temperaturile din vară. Tu ai experiența în a le lăsa la 50 de grade în mașină și, apoi, să defilezi cu altele la fel și nimeni să nu-și dea seama”, a scris Adelina Pestrițu într-o postare urcată pe Instagram Stories.
Surprinzător pentru mulți este faptul că fosta prezentatoare o acuză pe Iulia Albu de furt – “Ah, și ești atât de punctuală și prețioasă, încât și ceasurile dispar în prezența ta. Mare MINUNE și asta. Și știu că ți-ai dori mult de tot o controversă publică cu mine, poate așa mai pui și tu 200 ron la contract. Însă, data viitoare când mai ai nevoie de bani, cred că cel mai simplu este să muncești pentru ei, nu să ne critici nouă, influencerilor, izmenele, că practic și găinii tale îi sar penele de la atâta interes. Îți înțeleg în continuaare rolul de «doamnă iubitoare de înaripate», dar până la o limită când mă trezesc din amnezie și îmi amintesc cine ești”, a scris în primul mesaj lung pe care îl găsiți în galeria foto a articolului.
După cum puteți vedea în colajul de mai sus, Adelina Pestrițu a făcut și alte dezvăluiri despre fosta ei colegă de trust, iar printre acestea se numără salariul pe care ea îl încasa când avea rubrica sa în cadrul emisiunii “Wowbiz” – este vorba despre suma de 1.000 de lei. Controversata brunetă a vorbit atât despre nota de la limba română cu care a picat examenul de bacalaureat, vremea în care a fost dansatoare în Ibiza, dar și despre operațiile estetice. În final, a menționat că este mândră de evoluția sa.

Iulia Albu, reacții dure după postările rivalei sale, Adelina Pestrițu
Celebrul critic de modă a văzut postările fostei prezentatoare, pe care a decis să le distribuie pe Instagram Stories, după cum observați în galeria foto a articolului. De asemenea, Iulia Albu i-a transmis rivalei sale următoarele două mesaje: “Astăzi, ADELINA PESTRIȚU a pierdut TOT” și “Agenția ta de PR ce spune? Brandurile cu care ai colaborat ce spun? Nu ești decât o persoană CONTROVERSATĂ, avidă de CIRC. Astăzi, «INFLUENȚA TA» a devenit ZERO”.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *