Iulia Albu o pune la zid pe Anamaria Prodan: „Esti un etalon al prostului gust in Romania”

Iulia Albu o critica dur pe Anamaria Prodan dupa ce a participat la un eveniment monden. Stilistul a remarcat tinuta impresarei si a decis sa isi expuna parerea sincera asupra acesteia, ceea ce este cunoscut ca fiind o caracteristica a sa atunci cand vine vorba de moda vedetelor.

Anamaria Prodan a atras multe critici de la stilistii din Romania dupa aparitia sa, dar observatiile Iuliei Albu au fost cele mai dure. De asemenea, stilista a declarat ca impresara este un model al prostului gust in Romania.

„Ea nu spune rau, intr-adevar moda nu este ceva ce se poarta astazi sau care se va purta maine, dar ma bucur Anamaria ca nu te intereseaza marii critici din Romania. Asta inseamna ca data viitoare nu o sa te mai ataci cand o sa ti se spuna ca esti un etalon al prostului gust in Romania. Este un stil pe care noi putem sa il acceptam”, a declarat Iulia Albu in cadrul emisiunii „Politia Modei”.

Nici accesoriile nu au scapat-o salva pe Anamaria Prodan de criticile Iuliei Albu, care a spus ca „pun ultima cruce”.

„Ce vad aici, este ceva sinistru. Acesoriile pun ultima curce, coliva fiind coafura.”, a mai spus Iulia Albu.

Nu imi place ce are in picioare, poate salopeta, din punctul meu de vedere, nu este cea mai fericita alegere dar nici cea mai nefericita alegere. Dar ce are in picioare nu, blana de la gat, nu. Acum, nu as vrea sa fiu rautacioasa, dar tot ce are pe ea mi se pare prea mult. Eu va spun din punctul meu de vedere”, a spus Daniela Gyorfi.

laur