Jador, umilit de o prezentatoare TV. Răspunsul aprig al artistului

Jador a fost umilit, zilele acestea, în cadrul unei emisiuni TV de pe postul A7. Prezentatoarea show-ului l-a ironizat pe artist, care a venit cu o replică, după ce a văzut imaginile.

Jador, umilit de o prezentatoare TV. Răspunsul aprig al artistului

Un filmuleț a devenit, de curând, viral pe Tik-Tok, în care Jador este umilit, în direct, la un post de televiziune, A7. Prezentatoarea unei emisiuni a făcut ironii la adresa muzicii pe care o interpretează, dar și la adresa numelui său.

Concret, în cadrul emisiunii a fost invitat un solist pe nume Radhu. Acesta a intrat în topul Billboard Latin, în revista „Hoy”, pe aceeași pagină cu Ricky Martin. Prezentatoarea emisiunii l-a înrebat brusc pe Radhu dacă nu ar vrea să cânte pe viitor cu Jador, pentru că și acesta s-a lansat în muzica spaniolă. Redăm mai jos dialogul integral:

”Acum s-a lansat și Jador pe muzica spaniolă, poate cânți cu Jador”, a spus prezentatoarea.

Nu știu cine e”, spune Radhu.

”Nu știi cine e? Felicitări. Lasă-mă să-ți strâng mâna. N-ai pierdut nimic. Uitați-vă la fața lui cine e, ce derutat e… Nu știu cine e”, a mai precizat prezentatoarea emisiunii.

”E român?, întreabă Radhu.

”Da, e român. Un pic francez. Se scrie legat”, a mai spus prezentatoarea.

Jador: ”Am privit videoclipul ăsta de cel puțin 100 de ori”

Jador s-a simțit extrem de deranjat de atitudinea prezentatoarei. Cântărețul nu înțelege de ce a fost luat în vizor și s-a făcut atac la persoana sa și, de asemenea, nu înțelege de ce manelele sunt privite cu dispreț.

”Deci am privit videoclipul ăsta de cel puțin 100 de ori. Am încercat să-mi dau seama de ce această domnișoară sau doamnă are o atitudine atât de rasistă la adresa mea. Ca și cum muzica pe care noi o facem, muzica din România… Că băiatul ăla face muzică în State, bravo lui, ne face onoare țării, foarte frumos. Ne bucurăm că are oportunitatea asta. Dar de ce fața asta când vine vorba despre manele?”, a spus foarte supărat, Jador.

Jador vrea să cânte muzică populară

Jador a dat de înțeles, la un moment dat, că i-ar plăcea să interpreteze muzică populară și să se lase de manele. Și-a întrebat fanii ce părere ar avea.

Sunt foarte curios, voi, oamenii care mă ascultați pe mine, ce părere ați avea dacă eu aș face…eu am crescut cu horă..de când eram mic, părinții mei, familia mea asculta, și eu am ascultat…și m-am gândit să fac o horă în genul celor cu care eu am crescut.Ați asculta o astfel de muzică din partea mea? Pentru că ăsta e genul de muzică cu care eu am crescut și care îmi place mie foarte mult…nu știu dacă voi ați accepta asta din partea mea, ce părere aveți despre asta? Dacă v-am zis că fac horă, păi fac.Cu asta am crescut, nu am cum să nu cânt asta!”, a scris Jador pe rețelele sociale.

laur