JO, pregătită să devină mireasă! Când va face artista nuntă

JO a mărturisit pe rețelele de socializare că este pregătită să devină mireasă! Ba mai mult, artista a dezvăluit și când anume va face nunta, dar și ce o împiedică în momentul de față.

JO a mărturisit când se va căsători
Artista este pregătită să îmbrace rochia de mrieasă
JO este una dintre cele mai adorate și iubite artiste din România, care se bucură în fiecare zi de comuniatatea loială de fani. Frumoasa cântăreață este tot timpul activă pe rețelele de socializare, loc unde comunică cel mai des cu prietenii virtuali și unde face cele mai noi anunțuri legate de viața de artist, dar și despre cea sentimentală.

00:00
Încă de la despărțirea de Juno, fanii celebrului cuplu au sperat până în ultima clipă la o împăcare, care s-a și întâmplat, însă pentru o perioadă scurtă de timp. Deși s-au iubit nebunește, dar și-au spus „adio”, cei doi au declarat în repetate rânduri că au rămas prieteni și continuă să colaboreze muzical. Artistul a mărturisit chiar în cadrul unei emisiuni TV că nu a uitat-o pe superba blondină și o va iubi mereu, chiar dacă nu îi mai este iubită. Declarația de dragoste i-a adus lacrimi în ochi vedetei și nu s-a putut abține să nu izbucnească.

„Suntem prieteni! O s-o iubesc toata viața mea”, a spus Juno în direct.

Când se va căsători JO

Ei bine se pare că timpul vindecă toate rănile! JO și-a luat fanii prin surprindere cu un anunț neașteptat, prin care demonstrează că a trecut complet peste separarea de fostul iubit. Întrebată pe pagina sa de Instagram când va face marele pas și se va căsători, artista a dat un răspuns încurajator.

„Când mi-oi găsi sortitul”, a răspuns JO pe Internet.

Se pare că frumoasa cântăreață este pregătită să facă pasul cel mare și să ajungă în fața altarului cu bărbatul iubit, însă este nevoie ca mai întâi… să îl găsească. JO nu spune „nu” ideii de căsătorie, ba chiar își dorește foarte mult o familie și o căsnicie fericită, din care să rezultate mai mulți copii.

Artista visează la mulți copii

JO a primit și o întrebare care visează copii, curiozitatea fanilor fiind ce anume își dorește mai mult: un băiat sau o fată? JO nu s-a putut hotărî și a precizat că își dorește atât un fiu, cât și o fiică sau cine știe, poate chiar mai mulți a susținut vedeta. Artista este o familistă convinsă și așteaptă cu nerăbdare momentul când își va strânge pentru prima dată în brațe copiii.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *