Job-ul primit de Andreea Moldovan. Lovitură grea pentru cei care au criticat-o

A fost dată afară din poziția de secretar de stat al Ministerului Sănătății, dar a primit un job care vine de peste hotare. Andreea Moldovan, care a revenit la numele de domnișoară, în urma divorțului (Căpîlna) va lucra în cadrul Organizației Mondiale a Sănătății. Deocamdată, fostul secretar de stat va lucra de acasă, din Brașov, însă ulterior se va muta la Geneva.

Andreea Moldovan a primit un job de la OMS

Este oficial! Andreea Moldovan a primit un job din partea Organizației Mondiale a Sănătății. Fostul secretar de stat al României, lucrează deocamdată ca și consultant pentru OMS, de la domiciliul său din Brașov. Plecarea efectivă la Geneva ar urma să aibă loc în luna iunie.

Deocamdată până când se definitivează documentele lucrez ca şi consultant din Braşov, urmând ca la mijlocul sau sfârşitul lunii iunie, când contractual va fi definitivat, să plec efectiv în Geneva, să lucrez de acolo, a declarat Andreea Moldovan pentru Adevărul.

La OMS, fostul secretar de stat va lucra în departamentul care se ocupă de prevenția și controlul infectărilor Covid-19.

Primul care a reacționat la aflarea acestei vești este Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății. Voiculescu și Moldovan au fost demiși din funcție în aceeași zi de către premierul Florin Cîțu.

Vlad Voiculescu o susține în continuare pe Andreea Căpîlna

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Voiculescu o laudă pe Moldovan și arată cu degetul spre modul în care medicul a fost demis din funcția de secretar de stat în cadrul Ministerului Sănătății.

Povestea recentă a Andreei este nu doar povestea unei românce #profesioniste și #cinstite care are parte de apreciere mai degrabă în străinătate decât în țara ei. Este o poveste comună a milioane de români. Un detaliu suplimentar cred că merită remarcat: o româncă atacată de tot ce înseamnă presă mafiotă în această țară a fost demisă de la vârful unei instituții fără ca măcar o dată să îi fi fost reproșat ceva, fără să fi primit măcar un telefon înainte, a scris Voiculescu pe Facebook.

Reamintim faptul că atât Vlad Voiculescu, cât și Andreea Moldovan au fost demiși din funcție după semnarea unui ordin care a fost publicat în Monitorul Oficial fără știința premierului.

laur