Kfetele: ÎMPĂCARE ISTORICĂ în showbiz-ul românesc! Sunt din nou ÎMPREUNĂ şi au planuri de căsătorie

Narcisa Moisă și Yoannes au făcut marele anunț despre o posibilă căsătorie.

In articol:
Narcisa l-a iertat pe Yoannes după cuvintele grele pe care i le-a aruncat
Deși cuvinte grele s-au aruncat de ambele părți în relația dintre Narcisa și Yoannes, aceștia se pare că vor să mai acorde o șansă iubirii și să se căsătorească. Cei doi formează un cuplu de ani buni și au doi copii împreună, însă au evitat până acum să facă pasul cel mare.

Se pare că scandalul iscat le-a întărit relația și cei doi artiști au ajuns la concluzia că nu pot trăi unul fără celălalt.

Astfel că, Narcisa a spus „Da” și pare că este în culmea fericirii.
„Suntem născuți și sortiți să fim împreună. În curând o să vă dăm o veste. Da, am spus DA! În câteva zile sărbătorim în familie zilele onomastice ale băieților noștri, după care o să vă dăm o veste, eu și Regele meu! Așa-i, viața mea Yoannes?”, a anunțat Narcisa Moisă.

Narcisa l-a iertat pe Yoannes după cuvintele grele pe care i le-a aruncat
Yoannes a dezvăluit că se simțea prins într-o relație forțată cu mama copiilor lui și că decizia de a se despărți a fost cea mai bună pentru liniștea amândurora.

Deranjată de spusele partenerului de viață, cântăreața de manele Narcisa a postat în mediul online imagini compromițătoare cu acesta. Artistul a fost foc și pară aflând ce a fost în stare să facă fosta parteneră și a postat un mesaj pe contul său de socializare prin care îi plătește cu aceeași monedă Narcisei.

Nu mi-a greșit femeia, nu m-a înșelat cum am văzut mesaje pe aici… Este o neînțelegere temporară, probabil… Nici eu nu știu. Se întâmplă în toate familiie, doar că fosta mea a vrut să ne spălăm rufele în public. Era mult mai simplu dacă discuta cu mine… Nu am rămas cu nicio amantă… Sunt singur, singurel. Voi ați rămâne într-o relație, dacă ea ar fi toxică? De milă? Obligat?…

Știam că o să iau mult hate… Mi-am asumat tot… Nici nu îmi doream să țineți cu mine! Mă mândresc să văd că că produsul este iubit la nivelul ăsta. Nu prea mi-a plăcut să mă afișez peste tot, sincer să fiu…”, a scris Yoannes pe contul de Instagram, acum câteva zile.

Narcisa Moisa, declarații de ultimă oră

„El are dreptate cu tot ceea ce spune. Eu am văzut negru în fața ochilor. Era doar o simplă aventură. Nu-mi vine să cred în ce stadiu am ajuns amândoi. El este pentru mine tot”, a spus Narcisa Moisa, rugându-și iubitul să-i răspundă la telefon.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.