Klaus Iohannis, anunț de ultimă oră! Toate școlile din țară vor fi închise, iar magazinele își suspendă activitatea la ora 21:00

În urmă cu puțin timp Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri care vor fi luate în România în următoarele zile!

  • Klaus Iohannis a anunțat noile măsuri care se vor lua în țară!
  • Numărul cazurilor de coronavirus a ajuns la aproape 10.000 pe zi!

Pentru că numărul cazurilor de coronavirus a crescut dramatic în urmă cu doar câteva zile, în această seară Klaus Iohannis alături de Premierul Ludovic Orban s-au aflat într-o ședință de guvern unde au discutat despre următoarele măsuri care vor fi aplicate!

Potrivit Președintelui României, dar și a Premierului Ludovic Orban, începând de săptămâna viitoare, de luni, toate școlile din întreaga țară vor fi închise, însă aceasta nu e singura măsură luată pentru limitatea răspândirii noului coronavirus.

Toții angajații din sistemul public și privat sunt îndrumați să lucreze de acasă acolo unde se poate acest lucru, iar toate petrecerile publice și private vor fi interzise cu desăvârșire!

Toate școlile vor fi închise în România!

Printre noile măsuri se mai numără și închiderea tuturor locurilor aglomerate cum ar fi piețele sau târgurile, iar circulația pe timp de noapte va fi de asemenea restricționată în toată țara!

  • Școlile să treaca toate în online.
  • Angajații privat sau public să treaca la telemuncă
  • Magazinele se închid la cel târziu 21:00
  • Circulația pe timpul nopții trebuie restricționată
  • Petrecerile publice și private trebuie interzise
  • Targurile și piețele să fie inchise
  • Firmele trebuie să-și decaleze programul de funcționare, astfel încât transportul public să funcționeze cu o încărcatura mică, ca sa permită distanțarea între persoane”, au fost doar câteva dintre noile măsuri care au fost anunțate de Klaus Iohannis în urmă cu puțin timp!

Alegerile parlamentare se vor ține!

Atât președintele țării, Klaus Iohannis, cât și Ludovic Orban au ținut să precizeze că alegerile parlamentare din data de 6 decembrie se vor ține, iar aceștia au ținut să asigure populația că riscul de infectare cu coronavirus în ziua votului nu va exista, astfel că toți cei care au drept să voteze trebuie să se prezinte la urne!

”Suntem pregătiți pentru organizarea campaniei și zilei votului astfel încât riscul să fie egal cu zero. Celor care bat toba pentru amânarea alegerilor le aduc aminte că duminică au fost alegeri în România pentru președintele Republicii Moldova.”, a spus Ludovic Orban în cadrul ședinței de guvern! scrie spynews.ro

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *