Klaus Iohannis crede că pandemia poate lua sfârșit vara aceasta! Mesajul președintelui către români:

Președintele României Klaus Iohannis consideră că putem scăpa de pandemie chiar în această vară. Șeful statului este mulțumit de stadiul campaniei de vaccinare.Iată ce mesaj le-a transmis românilor.

Klaus Iohannis speră ca pandemia să se termine în această vară
Ce le-a transmis președintele românilor
După o vizită la cel mai mare centru de vaccinare din țară, Klaus Iohannis a transmis un mesaj menit să le dea speranță românilor. Șeful statului susține că a observat o schimbare în atitudinea oamenilor față de vaccin, ceea ce îl face încrezător în posibilitatea de a scăpa de epidemia de COVID-19 chiar în vara acestui an. Totodată, președintele a subliniat că acest lucru va fi posibil doar dacă cetățenii respectă în continuare măsurile impuse de autorități.

„Am vizitat astăzi cel mai mare centru de vaccinare, amenajat în București, la Romexpo, unde vor putea fi administrate până la 4.000 de doze pe zi. Sunt bucuros că foarte multă lume dorește să se vaccineze, este o schimbare de atitudine pe care o salut. În săptămânile și lunile următoare, vor veni din ce în ce mai multe doze de vaccin, iar tot mai mulți români vor beneficia efectiv de campania de imunizare. Însă atrag din nou atenția: vaccinarea singură nu rezolvă pandemia! Ne dorim cu toții să ne întoarcem cât se poate de repede la o viață normală, dar acest lucru este posibil doar dacă respectăm restricțiile și dacă 60-70% din populație este vaccinată”, a scris Klaus Iohannis pe pagina lui oficială de Facebook.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.