LAMBADA, DESFIGURATĂ DE TZANCĂ URAGANU! BĂTAIA A AVUT LOC LA CEREREA AMANTEI

Un nou scandal se prefigurează în lumea maneliștilor. Lambada, soția lui Tzancă Uraganul a fost bătută din nou, iar de data aceasta se pare că totul s-a întâmplat la cererea amantei.
În mediul online au apărut din nou imagini cu soția manelistului care este desfigurată. Este pentru a doua oară când un episod de acest gen are loc, iar de data aceasta, potrivit unor apropiate ale femeii, totul s-a întâmplat la cererea Mădălinei Miu.

Imaginile și întreg contextul poveștii au fost oferite pe una dintre rețelele de socializare, de două influencerițe, Tina și Reea, apropiate alei soției lui Tzancă. Potrivit spuselor acestora, Mădălina Miu i-ar fi cerut manelistului să își bată soția, aceasta fiind una dintre condițiile pentru o împăcare.
Cele două femei au făcut totul public și au spus că „la cerere”, Lambada a fost bătută, iar mai apoi filmată de manelist, care a trimis imaginile către amantă, ca dovadă că a respectat condițiile pentru împăcare.
Lambada, bătută de Tzancă
Nu este pentru prima dată când un astfel de episod are loc între cei doi. În urmă cu o lună, un alt episod violent și-a făcut apariția. Atunci au apărut câteva imagini cu Lambada desfigurată și s-a spus că femeia a fost bătută de către soț și obligată să avorteze. (VEZI ȘI: REACȚIA LUI TZANCĂ URAGANUL DUPĂ APARIȚIA IMAGINILOR CU LAMBADA BĂTUTĂ! I-A DAT PALATUL DE LA PLOIEȘTI)
„Uitați, oamenii buni, ce hal de om este nemernicul de Tzanca Urganu!!! Un om fără Dumnezeu și fără scrupule. Și-a maltratat și bătut fosta soție pentru a avorta copilul lor!!! A fost forțată, bătută și obligată să și avorteze copilul!!!”, a fost mesajul care a însoțit fotografiile cu Lambada.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *