Laura Cosoi, în doliu!

Laura Cosoi trece prin momente grele! Tatăl actriței a murit din cauza coronavirusului! Vedeta e devastată de durere!

Laura Cosoi, devastată de durere!
Tatăl actriței a murit!
Familia actriței Laura Cosoi trece prin clipe foarte grele. După ce s-a infectat cu coronavirus, tatăl vedetei a fost răpus de boala grea care a luat sute de mii de vieți de la începutul pandemiei.

Tatăl Laurei Cosoi a murit!

Actrița e devastată de durere, după ce Marius Cosoi, tatăl ei, a murit! Vestea tragică a fost dată chiar de vicepreședintele Federației Române de Scrabble, părintele Laurei Cosoi fiind unul dintre cei mai mari antrenori de handball și baschet din Iași! Acesta a fost profesor de educaţie fizică la Colegiul Naţional din Iași!

Tatăl actriței suferea de mai multă vreme de diabet zaharat, iar infectarea cu coronavirus a creat complicații care acum au dus la decesul bărbatului!

”Unul dintre cei mai mari antrenori de handbal pe care i-a avut sportul ieșean s-a stins din viață după ce a fost infectat cu coronavirus.

Oamenii buni se duc, răpuși de nenorocirea asta căreia nu-i dăm de capăt încă. Profesorul Marius Cosoi a fost un om dedicat sportului și Iașului. A șlefuit nenumărate talente în handbal și baschet, masculin și feminin. A condus echipa de baschet fete Politehnica Iași în divizia A. Mi-a fost profesor de sport și, ca extremă stângă, am făcut parte din echipa de handbal băieți a școlii 22, care a jucat în faza regională și cea națională a „Daciadei”, cum se numea întrecerea școlară înainte de ’90.

Sportul ieșean îi datorează multe și este mai sărac, de astăzi. Drum lin, profesore drag, rămâneți veșnic în amintirea noastră! Condoleanțe familiei îndurerate!“, a scris Cătălin Eugen Caba, vicepreședintele Federației Române de Scrabble, potrivit bzi.ro.

Laura Cosoi, relație foarte apropiată cu familia ei!

Laura Cosoi a spus totul timpul că are o relație foarte apropiată cu familia ei și bineînțeles și cu tatăl său! Aceasta a fost atașată mult de părintele ei și în urmă cu ceva vreme povestea despre felul în care bărbatul a învațat-o să înoate!

”Tatăl meu este profesor de sport, un om normal, cu o viață firească, președintele clubului de baschet feminin Național Iași. Îi place grădinăritul, are grijă de puii din curte, în fiecare toamnă face vin, iarna merge la munte, în vacanță, vara la mare și în general, duce o viață liniștită”, spunea Laura Cosoi despre tatăl ei!

Din păcate, fiica cea mică a actriței nu își va aminti prea mult de bunicul său, deoarece aceasta s-a născut cu doar câteva luni în urmă, în plină pandemie, pandemie care i-a și luat viața bărbatului!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *