Laura, tâlhărită de un celebru manelist! Cântărețul și-a pus partenera să se prostitueze și i-a luat banii „în numele iubirii”

O tânără de 34 de ani a venit să își spună drama, după ce s-a ăndrăgostit orbește de un celebru manelist care a aobligat-o să se prostitueze șă să îi dea lui toți banii ei. Acum, fata nu știe cum să își recupereze averea din mâinile proxenetului care a păcălit-o și a plimbat-o prin diverse țări pentru a profita de ea.

Laura a fost tâlhărită de fostul iubit celebru
Manelistul a trimis-o la prostituție
Câți bani are să îi dea tinerei
O tânără de doar 34 de ani își acuză fostul iubit manelist că ar fi tâlhărit-o de nu mai puțin de 60.000 de euro, ba chiar ar fi și obligat-o să se prostitueze pentru a-i asigura lui o sursă de venit constantă și sigură.

Cei doi au avut o relație scurtă, începută anul trecut, însă în toată această perioadă, tânăra nu a reușit să vadă nici un ban dintre cei pe care i i-a dat partenerului său. Este vorba despre Cristi Dorel, un manelist cunoscut care, deși are o concubină și un copil, a reușit să o facă pe Laura să se îndrăgostească nebunește de el.

Cei doi au început să vorbească prin intermediul unei rețele de socializare, au ajuns să petreacă împreună pe la diverse devenimente și chiar au întreținut relații intime la scurt timp de când s-au cunoscut. După ce cântărețul a aflat că Laura dispune de o fabuloasă sumă de bani în apartamentul său din județul Buzău, respectiv 70.000 de euro, lucrurile au degenerat.

„După ce i-am zis că am 70.000 de euro acasă de la un fost iubit din Belgia a început să se apropie mai mult de mine, mă căuta mai des, mă lua mai des la evenimente”, a povestiti Laura, la Acces Direct.

După ce i-a câștigat ncrederea, dar și inima, Cristi Dorel a reușit să o escrocheze pe iubita lui de o sumă foarte mare de bani pe care, spune tânăra, ar fi urmat să îi fie returnați în termen de patru luni, pe baza unei decizii notariale. Intrând și mai mult în datorii, manelistul a convins-o pe Laura să plece în străinătate pentru „a munci”, însă ceea ce a făcut de fapt a fost prostituție mascată. Timp de mai multe luni, tânăra s-a culcat cu diverși bărbați pe sume mari de bani, iar aceștia îi erau dați imediat cântărețului.

Acum, Laura își cere drepturile și vrea să își recupereze banii luați de manelist prin această metodă, deși suferă de pe urma relației eșuate.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.