LEGĂTURA INCREDIBILĂ DINTRE ROBERTA ANGHEL ȘI CĂTĂLIN MĂRUȚĂ.

În ediția cu numărul 4 Românii au talent, bărbații au avut parte de un număr artistic fix pe placul lor. Roberta Anghel a dansat lasciv, într-un body minuscul, spre deliciul tuturor. Cu toate acestea, nimeni nu a știut legătura dintre tânăra din Focșani și Cătălin Măruță

Roberta Anghel a fost plăcerea vinovată a bărbaților. Aseară, la Românii au talent, tânăra de 25 de ani care este dansatoare în Bamboo a avut un act artistic ce i-a lăsat mască pe telespectatori, dar și pe jurații emisiunii de la Pro TV.

Ceea ce nimeni nu a știut despre Roberta Anghel este faptul că concurenta de la Românii au talent se cunoaște foarte bine cu nimeni altul decât Cătălin Măruță. În urmă cu 2 ani, Roberta a fost angajată la Pro TV, mai exact în emisiunea soțului Andrei.

Aceasta venea în fiecare joi să danseze, deci este foarte posibil să fi ajuns la Românii au talent prin…pile! Nu se știe dacă concurenta a trecut în etapa următoare, căci a fost ironizată, la final, de Florin Călinescu, iar răspunsul juriului a fost unul incert.

Un acrobat din Germania i-a revoltat pe fanii români ai emisiunii, după ce a primit Golden Buzz, șansa care îl trimite direct în semifinală. Din nationalism, oamenii spun că emisiunea „Românii au talent” a trebuii să se numească „Străinii au talent”.

Remi Martin este un acrobat stabilit în Germania, care are și origini franceze. Tânărul a obținut „Golden Buzz” din partea lui Smiley, în sezonul 11 al emisiunii „Românii au talent”.

”Mă numesc Remi Martin. Am 35 de ani și sunt pe jumătate francez, jumătate german. După ce am terminat școala, am vrut să devin actor, dar am ajuns artist de circ. M-am uitat la foarte multe spectacole Cirque du Soleil, la televizor. Am fost mereu atras de lumea circului. Cred că este o lume minunată, unde sunt posibile multe lucruri.”, a mărturisit Remi.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.