Lidia Fecioru: ”Nu primiți aceste 7 cadouri sub nicio formă, de la nimeni! Vă aduc boală și ghinion și vă taie și soarta”

Lidia Fecioru explica care sunt cadourile pe care nu ar trebui sa le primim sub nicio forma, mai ales de sarbatori.

In articol:
Ce cadouri nu trebuie sa primesti niciodata
Cadourile care aduc boala
Iata care sunt cadourile pe care trebuie sa le refuzati daca cineva incearca sa vi le daruiasca.

Ce cadouri nu trebuie sa primesti niciodata

„S-a înrădăcinat în timp că un lucru oferit cadou aduce bucurie sau necaz. De mult timp, a fost cunoscut faptul că darurile pot purta nu numai bucurie, dar şi energii negative. Există câteva cadouri care nu pot fi acceptate, pentru că aduc ghinion şi boli”, a explicat Lidia Fecioru.

„Un semn rău este să dăruieşti un ceas. Se crede că un astfel de cadou poate avertiza o separare, o despărţire”, a spus Lidia Fecioru.
”Tot o separare semnifică și florile galbene dăruite unei femei. Ele sunt, într-un fel, talismanul geloziei”, a adăugat aceasta.

Cadourile care aduc boala

”Cel mai grav este să primiți cadouri cutite. Ele vă pot tăia soarta. Există totuși o metodă prin care să fie evitat acest lucru. Este necesar ca atunci când primiţi cadoul în dar, să plătiţi acel cuţit primit cu o monedă. La fel, când primiţi lenjerie intimă, batistă, oglindă, e bine să le plătiţi cu un ban înapoi”, spune aceasta.

Nu acceptați nici oglinzi drept cadou, mai ales de la femei, mai ales acest obiect, dăruit unei femei, de către o altă femeie, vă poate fura frumuseţea, energia, strălucirea.

Vase şi farfurii nu trebuie să fie date prietenilor sau surorilor. Împreună cu ele preiei, involuntar, problemele, durerile şi bolile. La fel, în schimbul lor, trebuie să se dea o monedă. Şi vasele mari (precum fructierele, salatierele) trebuie să fie date foarte atent. Un astfel de cadou poate duce la scăderea sănătăţii şi poate distruge planurile pentru viitor. Obligatoriu, trebuie să pui ceva în ele”, a conchis Lidia Fecioru.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *