Liviu Vârciu și Anda Călin, prima vacanță în patru! Cum s-a afișat cu întreaga familie! / FOTO

Liviu Vârciu a devenit din nou tătic în urmă cu doar câteva luni, iar acum a plecat împreună cu Anda Călin în prima vacanță în patru! Cum s-a afișat alături de întreaga familie!

Liviu Vârciu are toate motivele să se considere un bărbat cu adevărat fericit. În urmă cu mai mai multe luni acesta a devenit tată pentru a treia oară, iar acum alături de Anda Călin au plecat în prima vacanță în formula completă!

Cum s-a afișat Liviu Vârciu alături de întreaga familie! A plecat alături de Anda Călin în prima vacanță în patru!

Liviu Vârciu se poate considera fără doar și poate un bărbat norocos și extrem de fericit. Este împlinit pe plan profesional, iar de cel personal nici nu mai vorbim, deoarece actorul și-a găsit fericirea în brațele Andei Călin care i-a oferit și doi copii.

La începutul acestui an, Liviu Vârciu a devenit tătic pentru a treia oară, mai având o fată de 18 ani dintr-o relație anterioară, și iată că acum petrece prima vacanță alături de familia sa în formula completă.

Deși nu s-au căsătorit, cei doi se pot considera extrem de uniți, asta mai ales faptului că au doi copii frumoși de care sunt foarte mândri.

În urmă cu puțin timp, Anda Călin a postat pe pagina sa de socializare o fotografie de pe plajă alături de Liviu Vârciu, dar și de fetița lor, iar fanii s-au întrebat imediat unde este băiețul acestora. Iubita lui Liviu Vârciu a reacționat imediat și a spus că dacă nu vrea să-l expună momentan asta nu înseamnă că nu este cu ei! Imaginea a stârnit numeroase reacții, iar în doar câteva momente fotografia a primit mii de aprecieri!

Admin

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *