LIVIU VÂRCIU, STRIGĂT DE AJUTOR PE INTERNET, DE LA MUNTE. PEPE A VENIT SPECIAL DE LA BUCUREȘTI SĂ-L AJUTE

Liviu Vârciu, strigăt de ajutor pe internet! Prezentatorul de la Antena 1 și-a pierdut cheia mașinii la munte, pe pârtie. Îngrijorat fiind, a apelat la internauți pentru a o găsi. Pepe a fost cel care l-a salvat cu o dublură pe care o avea la București

Peripeție zdravănă pentru Liviu Vârciu la munte. Plecat cu familia lui într-o stațiune montană de câteva zile, aproape de finalul sejurului, vedeta de la Antena 1 a observat că îi lipsește cheia de la mașină. Liviu și-a dat seama că a pierdut-o chiar pe pârtie, ceea ce o face și mai imposibil de găsit printre nămeți.

„Am o veste bună pentru voi, una proastă pentru mine! Mi-am pierdut cheia de la mașină pe pârtie. Help! Îm șoptește doamna (n.r Anda Călin) că eu sunt retard, handicapat, nu pot să scot asta pe gură. Bine, am pierdut cheia, sunt un pic handicapat.

Dacă cineva găsește o cheiuță neagră așa, pe pârtia Lupului, cu o pisicuță ce e pe ea, scrieți-mi și mie în particular, vă rog!”, a spus Liviu Vârciu, îngrijorat, pe Instagram.

Pepe i-a adus o altă cheie de la București
„Să mai zică cineva că Pepe nu e fratele meu și prietenul meu. Deci n-a găsit nimeni cheia până în momentul de față. Mi-a venit cheia de la București. Așa că cine-mi găsește cheia îl cinstesc!”, a transmis Liviu Vârciu pe Instagram.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *