Locul în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar, tânărul luat de viitură în Italia.

Părinții lui Cristian Molnar au ajuns în Italia în urmă cu două zile, în timp ce autoritățile italiene continuă căutările. Fratele acestuia speră în continuare că acesta va fi găsit în viață, însă zona în care s-ar putea afla trupul lui Cristian Molnar este una extrem de periculoasă și inaccesibilă.

Primarul localității Premariacco a postat o fotografie ce ascunde un adevăr dur

Printr-o postare făcută pe pagina sa de Facebook, primarul localității a oferit detalii privind eforturile pompierilor și scafandrilor în cadrul operațiunilor de căutare a tânărului luat de viitură, alături de Patrizia și Bianca.

Într-o declarație publicată, el a subliniat dificultatea operațiunilor de căutare din cauza condițiilor periculoase din zonă. Prin intermediul unei fotografii postate, primarul a evidențiat caracteristicile stâncilor din regiune, inclusiv adânciturile considerabile, ilustrând astfel complexitatea și provocările întâmpinate de echipele de intervenție în timpul operațiunilor de salvare.

Pe malul râului Natisone sunt zeci de stânci ce conțin astfel de adâncituri, stânci ce în prezent sunt acoperite de apă. Salvatorii se tem ca nu cumva trupul lui Cristian Molnar să fie blocat între acele adâncituri.

„Fotografia arată unul dintre locurile care în prezent este acoperit cu 6 metri de apă”, a fost explicația oferită de Michele De Sabata, primarul localității Premariacco, pe pagina sa de Facebook.

Ce mesaj a transmis fratele lui Cristian Molnar

Printre cei care sunt implicați în operațiunea de căutare se află și fratele lui, pe nume Petru Radu. Acesta nu se poate odihni cât timp Cristian este de negăsit și, împreună cu ceilalți oameni care participă la această misiune, depune mari eforturi pentru a-i da de urmă.

Chiar dacă Patrizia Cormos și Bianca Doroș, fetele care au fost înghițite de viitură odată cu Cristian, au fost găsite înecate, fratele lui este mânat de gândul că acesta este încă în viață și că s-ar fi pierdut. Astfel, acesta le cere autorităților să continue căutările.

„Fratele meu este în viață și pur și simplu nu cer nimic, vreau doar să-l găsească cât mai curând posibil, eforturile de salvare trebuie să continue până îl găsesc, trebuie să continue și după ziua de duminică, până când îl găsesc pe fratele meu”,  a transmis Petru Radu, pentru  Rainews.it.

laur