Loredana a dezvăluit unde nu îi place să fie atinsă. Are o senzație extrem de neplăcută

Loredana a lansat provocarea “Am/N-am” pentru echipa de la Neatza cu Răzvan și Dani, dar și ea a fost pusă la testul adevărului. Cântăreața a dezvăluit unde nu îi place să fie atinsă, nici măcar la o ședință de masaj.

Jurata X Factor i-a „retrogradat” pe băieţi, chiar de ziua lor şi i-a supus unui joc marca Neatza, care de-a lungul timpului le-a dat mari bătăi de cap artiştilor prezenţi în platou. Astfel, Răzvan şi Dani vor ocupa locul invitaţilor şi vor fi luaţi la întrebări de către Loredana în cadrul jocului „Am / N-am!”.

Provocarea “Am/N-am” este un joc extrem de interesant, care te pune să spui tot adevărul. Întrebările atent alese de echipa Neatza au fost puse de către Loredana pentru Florin Ristei, Dani Oțil, Ramona Olaru și Răzvan Simion.

Cei cinci au răspuns cu “Am” (făcut) sau “N-am” (făcut) la unele dintre cele mai intime și ascunse întâmplări împachetate sub forma unor întrebări.

Loredana a fost cea care i-a “obligat” să spună adevărul și au creat un show plin de umor. Însă, cântăreața nu a fost nici ea dată la o parte și, din poziția de moderator, a trecut în poziția de participant la joc. Frumoasa jurată de la X Factor a făcut devăzluiri care i-au lăsat muți pe colegii ei de televiziune.

Pare că timpul a stat în loc pentru Loredana, care la vârsta de 50 de ani are un trup asemănător cu al unor femei în floarea tinereții și un chip impecabil. Jurata X Factor se poate mândri și cu o calitate extrem de apreciată: este foarte sinceră!

În timpul jocului, Răzvan a fot primul care a dezvăluit că până la vârsta de 35 de ani nu s-a dus la masaje deoarece nu suporta să fie atins pe piele. De aici, Loredana a făcut și ea o dezvăluire initmă: “Eu pe buric nu suport, sincer, am o problemă, dar asta să rămână între noi”, spune Loredana cu zâmbetul pe buze, la Neatza cu Răzvan și Dani.

Loredana este una dintre cele mai apreciate vedete din România. Cu o cariera de succes în spate, ea a reușit de-a lungul anilor să se reinventeze și să își surprindă fanii cu noutăți de fiecare dată.

Luni, pe 1 februarie, Neatza cu Răzvan și Dani a sărbătorit 13 ani de existență! Prieteni dragi şi cei mai iubiţi artişti din România au fost alături alături de campionii dimineţilor perfecte pentru a sărbători momente de colecţie, marca Neatza cu Răzvan şi Dani. Fiindcă 13 e număr cu ghinion, Răzvan și Dani au decis să aniverseze 12 ani bis de Neatza!

Loredana îl lansează în muzică pe Adrian Petrache, fost concurent X Factor

Loredana Groza nu a renunțat la colaborarea cu Adrian Petrache, chiar dacă X Factor s-a încheiat.

audiții când a impresionat jurații X Factor cu naturalețea sa, dar și cu talentul său muzical. Adrian Petrache și-a demonstrat calitățile vocale, creând un moment extrem de plăcut și haios pe scenă.

PE ACEEAȘI TEMĂ
Cum arătau Răzvan Simion și Dani Oțil, acum 13 ani în urmă, când înregistrau prima emisiune de Neatza cu Răzvan și Dani | Video
Adrian Petrache a reușit să le capteze atenția membrilor juriului cu momentul său diferit, lucru care l-a adus până în finală.

Acum, Adrian și Loredana continuă să facă pași în cariera muzicală și cei doi lansează la Neatza cu Răzvan și Dani piesa “Efemer”. Cei doi au lucrat împreună la clipul melodiei, iar Adrian este în culmea fericirii având primul său single din carieră: “Este prima dată pentru mine. Cu Lori se întâmplă multe lucruri..”, spune Adrian.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.