Lovitură pentru Culiță Sterp, chiar la început de an! Procurorii l-au trimis în

Culiță Sterp a fost trimis de procurori în judecată în dosarul accidentului provocat în Cluj Napoca. Ce urmează să se întâmple?

În urmă cu două luni, Culiță Sterp a provocat un teribil accident în Cluj Napoca. La acea vreme, artistul a fost reținut timp de 24 de ore și risca să rămână arestat preventiv pentru 30 de zile, însă magistrații au decis să-l pună sub control judiciar. Acum, la început de an, veștile proaste nu se opresc pentru celebrul manelist, procurorii au luat o decizie radicală în cazul său.

Lovitură grea pentru Culiță Sterp, chiar la început de an. Artistul a primit deja prima veste proastă, procurorii care se ocupă de cazul său au decis să îl trimită în judecată, iar prima înfățișare urmează să aibă loc peste doar câteva zile, pe 4 ianuarie. Magistrații urmează să stabilească dacă retrag sau nu controlul judiciar.

Reamintim că în urmă cu două luni, Culiță a provocat un accident în centrul Clujului, după ce a trecut pe culoarea roșie a semaforului și nu a oprit la semnalele oamenilor legii, ba mai mult, artistul a fugit de la locul accidentului.

Acum, manelistul are probleme serioase cu legea, acesta este acuzat de conducerea sub influența alcoolului, dar și părăsirea locului accidentului.

Viitoarea soție a lui Culiță Sterp și-a cerut public iertare pentru accident

Iubita lui Culiță Sterp și-a cerut public iertare pentru accidentul provocat de partenerul său, ba mai mult, scuzele s-au îndreptat mai mult către familia șoferului rânit în accident.
Vreau să ne cerem scuze publice atât eu, cât și Culiță, pentru cele întâmplate, și să vă asigurăm că suntem perfect conștienți de gravitatea ultimelor evenimente pe care le regretăm din suflet. Scuzele noastre se îndreaptă, în special, către șoferul autoturismului implicat în evenimentul rutier și către familia acestuia, pentru că știm cât este de greu”, a transmis ea pe TikTok.

laur