LOVITURĂ pentru Ion Iliescu, chiar în prima zi din 2021

Incident în fața casei lui Ion Iliescu în prima zi a noului an. Protestatarul Marian Ceaușescu a mers ”să-l sorcovească” pe fostul președinte și a scandat minute în șir în fața casei lui Iliescu. Un echipaj de Poliție a intervenit în cele din urmă și a calmat spiritele.

”Am venit la acest criminal Ion Iliescu să vă arăt și sorcova cu care am venit să îl sorcovesc. Sorcova, vesela, să trăiți, să îmbătrâniți și să fiți sănătos pentru ca justiția să își facă dreptate. Închizi geamul? Te așteptăm în sala de judecată, criminalule”, a strigat protestatarul în fața locuinței fostului președinte, având în mână o sorcovă cu o seceră și un ciocan.

Protestatarul s-a liniștit abia după intervenția polițiștilor. El nu a fost amendat, dar a trebuit să prărăsească zona.

Nu este prima dată când un astfel de incident are loc în fața casei lui Ion Iliescu. În noiembrie 2019, același Marian Ceaușescu a fost ridicat de polițiști și dus la secție, după ce a manifestat în fața casei fostului președinte.

Incident în fața locuinței lui Ion Iliescu: Un protestatar a scandat minute la poarta fostului președinte. Polițiștii au intervenit și au calmat spiritele

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *