Lovitură pentru What’s Up

Fosta soție a lui What’s Up l-a dat uitării pe artist și după o perioadă destul de lungă iubește din nou. Aceasta a anunțat că se află într-o relație de ceva timp și a dezvăluit câteva detalii despre noul partener.

Se pare că și Simina și-a refăcut viața după relația de nouă ani pe care a avut-o cu celebrul cântăreț. Invitată în cadrul unei emisiuni tv, aceasta a mărturisit că în prezent are un nou partener și este cât se poate de fericită. Chiar dacă mult timp a fost singură, acum a ajuns în punctul în care crede din nou în iubire și trăiește o nouă poveste de dragoste. (CITEȘTE ȘI: WHAT’S UP AȘTEAPTĂ SENTINȚA MAGISTRAȚILOR. ARTISTUL A FOST ANCHETAT PENTRU DEȚINERE DE SUBSTANȚE INTERZISE)

„O să aflați mai multe detalii despre relație, cât de nouă este sau nu este. Vă dați seama că nu are o săptămână și m-am gândit să vorbesc despre ea, dar pregătit nu știu dacă ești tot timpul. Cred că poate ești din nou ok să ai curaj să treci mai departe și să faci cumva să înțelegi că iubirea pleacă din tine și că trebuie să fii ok cu tine ca să poți să-i iubești pe ceilalți din jurul tău. Cred că eu am ajuns în punctul în care mi-am dat seama că merit și că pot și că pot să obțin tot ce-mi doresc eu și cumva iubindu-mă pe mine am încercat să deschid porțile să iubesc și pe altcineva”, a declarat Simina, pentru o emisiune tv.

Cum s-au cunoscut cei doi
Deși nu a vrut să ofere prea multe detalii despre bărbatul din viața sa, Simina a povestit cum s-au cunoscut. Se pare că cei doi s-au întâlnit datorită locului de muncă și chiar se pregătesc să lanseze un proiect împreună. (VEZI ȘI: WHAT’S UP, PROBLEME DE SĂNĂTATE! ARTISTUL A AJUNS DE URGENȚĂ LA SPITAL)

„Ne-am cunoscut într-un mediu care era legat de muncă. În momentul de față plănuim să facem un proiect împreună, care de data asta, culmea, nu este legat de muzică și a plecat de la o colecție de haine care va fi lansată în vreo trei săptămâni de aici. Acest proiect pe care-l demarăm împreună ne-a apropiat tot mai mult și am ajuns în punctul acesta.

A debutat ca o relație familială. Familiile noastre se cunosc de când eram mici. A fost o relație mai mult familială, adică prieteni de familie care s-au reunit, vechi ai părinților mei. Din chestia asta am ajuns aici”, a mai dezvăluit Simina.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *