Mă descurc greu financiar, dar nu mă plâng.” Câți bani câștigă lunar Ioana Tufaru

Ioana Tufaru Mardare, fiica Andei Călugăreanu a susținut că este într-o situație financiară dificilă, însă preferă să nu se plângă atâta timp cât are un acoperiș deasupra capului, și are ce pune pe masă. Totodată, a mărturisit că a găsit susținerea unor mari actori de pe scena teatrului românesc.

Ioana Tufaru alături de soțul ei, Ionuț, și fiul lor, Luca, trăiesc într-o garsonieră pusă la dispoziție de Gigi Becali. Aceștia nu sunt nevoiți să plătească chirie, nici întreținere, apă sau curent, așadar, toți banii pe care îi strâng se duc pe mâncare și alte nevoi personale

Ioana Tufaru Mardare mărturisit, în cadrul unui interviu  pentru  ciao.ro, care este venitul lor lunar, cum reușește să se descurce și, mai mult decât atât, a discutat și despre piesele de teatru în care joacă, și despre relațiile pe care le are cu actorii. Totodată, femeia a povestit despre ce sfaturi bune a primit de la Maia Morgenstern, dar și ce regizor a taxat-o când a fost cazul.

Până acum ceva timp, Ioana Tufaru lucra la Teatrul Evreiesc de Stat, unde avea un rol mic într-o piesă de teatru.

Din nefericire, din cauza pandemiei, fiica Andei Călugăreanu a rămas fără loc de muncă, cel puțin pentru o perioadă. Ea a mărturisit că e nevoită să trăiască acum din ajutorul social, și că soțul ei nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate cu care se confruntă, urmând să se pensioneze pe caz de boală. Ioana Tufaru primește un ajutor social în valoare de 800 de lei, iar venitul lunar este în jur de 1.500 lei.

“ Reporter: Mai ești activă la teatru? La un moment dat lucrai la Teatrul Evreiesc, aveau un rol mic într-o piesă.
Ioana Tufaru Mardare: Teoretic da, sunt încă acolo, doar că nu putem juca că nu avem voie…suntem prea mulți pe scenă!
Reporter: Ai vreun loc de muncă stabil sau vrei să-ți cauți să te angajezi?
Ioana Tufaru Mardare: Nu, nu am un loc de muncă stabil și deocamdată nici nu caut!
Reporter: Din ce câștigi bani în acest moment? Cum te descurci financiar? Din drepturile de autor de pe urma părinților mai primești bani?
Ioana Tufaru Mardare : Câștig din ajutorul social de 800 de lei, mă descurc greu financiar, dar nu mă plang! Da, iau și drepturile de autor.
Reporter: Care este venitul vostru lunar? Ionuț mai lucrează? La un moment dat povesteai că este pensionat pe caz de boală…
Ioana Tufaru Mardare: Venitul lunar este în jur de 1.500 de lei. Nu, Ionuț nu mai lucrează din cauza problemelor de sănătate pe care le are. Așteptăm să treacă pandemia să își facă pensie pe caz de boală.” a precizat Ioana pentru aceeași sursa. 

Întrebată dacă a fost vreodată certată la teatru de vreun actor și de ce, Ioana Tufaru a spus că nu a întâmpinat astfel de lucruri, însă regizorul Andrei a mustrat-o de multe ori. Aceasta a menționat faptul că era foarte drastic când greșea, taxând-o imediat, însă nu o poate numi neapărat “ceartă”, cât mai degrabă lucruri de “luat aminte”. Ioana Tufaru a mai povestit despre cât de greu i-a fost să învețe cuvintele unui cântec, însă în cele din urmă a reușit să facă totul “perfect”, așa cum îi cerea regizorul. Totodată, aceasta a mai menționat și despre sfaturile pe care Maia Morgenstern i le-a dat.

laur