MĂCELARUL LUI BEBINO”, MESAJ BELICOS DIN ÎNCHISOARE. „CÂT TIMP AM CUȚITUL CU MINE

Măcelarul lui Bebino”, considerat unul dintre cei mai periculoși cuțitari din lumea interlopă, i-a trimis, din celula de la Rahova, un mesaj cumplit celui mai mare rival al său. Cezar Petcu, zis Joe, s-a filmat cu telefonul mobil în timp ce fumează, relaxat, un trabuc și a postat un mesaj războinic și în care spune că, atunci când are un cuțit în mână, „taie și roboți”.

Cezar Petcu, zis Joe, a devenit cunoscut la începutul anului trecut, când a pus la cale înjunghierea unuia dintre cei mai temuți interlopi bucureșteni, Marius Alecu, zis Bebino sau King Kong din Berceni. Atunci, Joe l-a ademenit pe Bebino, după ce l-a invitat la un grătar la el acasă. Fără să bănuiască ce îl așteaptă, temutul bătăuș din Berceni a venit însoțit de un singur prieten.

Imediat după ce a coborât din taxi, acesta a fost atacat cu săbii și cuțite. Lăsat singur de prietenul său, care a rupt-o la fugă, Bebino a fost atunci tăiat pe tot corpul, pierzându-și inclusiv două degete, nu înainte să-și înfigă, la rândul său, briceagul în gâtul unui rival.

Ce spun autoritățile
Arestat pentru tentativă de omor, Joe a ajuns, inițial, la Penitenciarul Rahova. Acolo, acesta a reușit să-și facă rost de un smartphone și s-a filmat în cameră, în timp ce fuma un trabuc și discuta, relaxat, cu un prieten aflat în libertate, căruia i se adresa cu apelativul „nașule”. (NU RATA: NEPOTUL LUI NAPOLEON DE LA DINAMO A CERUT ”CAMERELE DE SUPRAVEGHERE” ÎN APĂRAREA LUI! CINE L-AR FI SPINTECAT DE FAPT PE BEBINO)

În cursul zilei de luni, Joe a postat filmarea pe Instagram. Acesta a adăugat și mai multe mesaje, prin care a infirmat informațiile legate de faptul că ar fi fost înjunghiat în închisoare și i-a transmis un mesaj, rivalului său. „Cât timp am cuțitul cu mine, tai și roboți”, a scris Joe.

Contactați de CANCAN.RO, reprezentanții Administrației Naționale a Penitenciarelor au afirmat că filmarea respectivă ar fi fost realizată în vara anului trecut. În plus, telefonul respectiv a fost confiscat încă de atunci, iar pe numele deținutului a fost întocmit un raport de incident.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *