Mama care şi-a ucis copila de doar un an şi jumătate a primit sentinţa:

Mama care şi-a ucis copila de doar un an şi jumătate a primit sentinţa: închisoare pe viaţă.

Femeia şi-a opărit fetiţa, apoi a încercat să ascundă urmele, pentru a face ca totul să pară doar un accident nefericit.

Femeia care şi-a ucis fetiţa de un an şi jumătate după ce a opărit-o a fost declarată vinovată şi îşi va petrece restul zilelor după gratii.

Micuţa Gracie Crowder, în vârstă de 19 luni, a fost găsită cu arsuri îngrozitoare pe corp, după ce a fost opărită în locuinţa din Mansfield,

Notts. A fost dusă de urgență la spitalul Kings Mill, dar în ciuda eforturilor depuse de medici a murit la scurt timp.

Mama ei, Katie Crowder, a spus polițiștilor că a lăsat o găleată plină cu apă fierbinte în hol pentru a face curățenie după cățelușul lor.

Mama criminală, dependentă de droguri

Juraţii au decis însă că tânăra de 26 de ani, căre consumase şi cocaină la momentul arestării, şi-a opărit în mod deliberat fiica.

Judecătorul Jeremy Baker, cel care a pronunţat sentinţa pe viaţă în cazul femeii, cu posibilitatea eliberării condiţionate după minimum

21 de ani de închisoare, a declarat despre incident că a fost o crimă „atât tragică, cât mai ales tulburătoare”, adăugând că fetiţa a avut parte de „chinuri groaznice”.

„Ai turnat o cantitate semnificativă de apă fiartă pe fața și corpul lui Gracie în timp ce ea era așezată într-un bazin cu apă la fel de fierbinte, provocându-i arsuri profunde pe cel puțin 65% din suprafața pielii.

Din dovezile medicale reiese clar că acest lucru i-ar fi provocat lui Gracie chinuri groaznice, a ţipat de durere încercând să se elibere. Mai mult, moartea ei nu ar fi avut loc rapid; dimpotrivă, Gracie ar fi continuat să sufere, a zăcut în agonie aproximativ o oră sau chiar mai mult.

Din orice motiv, în loc să soliciţi asistenţă medicalăd e urgenţă pentru Gracie, fapt ce i-ar fi putut salva viaţa, aţi stat până a murit apoi aţi cerut ajutor părinţilor care locuiesc pe aceeaşi stradă.

Ulterior, toate încercările de a-i salva viața, atât de către paramedicii de la fața locului, cât și de către medicii de la spital, au fost inutile” a spus judecătorul.

Avocatul apărării, Miranda Moore QC a menţionat că femeia „şi-a iubit” fiica şi nu i-ar fi făcut niciodată rău.

„Până atunci a avut grijă de acel copil” a spus ea în faţa tribunalului din Nottingham. „Ceva trebuie să i se fi întâmplat în acea noapte”.

Crowder a negat că şi-ar fi ucis fetiţa, dar a fost condamnată pentru crimă și a primit astăzi sentinţa de închisoare pe viaţă din partea judecătorui Baker.

El a spus că trebuie să rămână cel puțin 21 de ani după gratii înainte de a putea fi luată în considerare pentru eliberarea condiționată.

Copil opărit până la moarte de propria mamă

Katie Crowder, dependentă de cocaină, şi-a ucis fetiţa în casa sa din Mansfield, apoi a stat o oră pentru a scăpa de dovezi, timp în care fetiţa agoniza de durere, potrivit Mirror.

A luat-o apoi şi a dus-o la casa părinţilor ei. În faţa acestora, Paul şi Karen Crowder, femeia s-a prefăcut panicată spunând că nu ştie ce s-a întâmplat pentru că ea făcea curăţenie după câine.

Declaraţia ei a fost însă demontată la scurt timp, când autorităţile nu au găsit nimic plauzibil pentru a o crede.

„Trebuie să o duc la o creşă, nu am niciodată un moment de pauză” ar fi spus femeia întrecut despre micuţa ei.

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *