Mama Deliei a ajuns pe mâinile medicilor!

Mama Deliei trece prin momente grele! Celebra cântăreață Gina Matache a ajuns pe perfuzii! Iată ce mesaj le-a transmis artista fanilor de pe patul de spital!

Mama Deliei a ajuns pe mâinile medicilor!
Gina Matache, pe perfuzii, la spital!
Ce mesaj le-a transmis fanilor!
Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă o carieră de succes ce i-a adus mii de fani în întreaga țară, cât și peste hotare, frumoasa artistă se poate lăuda cu o familie superbă de care este extrem de atașată, în ciuda agendei sale încărcate.

Admiratorii Deliei cunosc cu siguranță faptul că artista a moștenit talentul inegalabil în muzică de la cea mai importantă femeie din viața ei: mama sa. Gina Matache este de asemenea o cântăreață cunoscută din țară, doar că în muzica populară, nu cea pop ca frumoasa ei fiică. Celebritatea nu a scutit-o însă de necazuri.

Mama Deliei a ajuns la spital, pe perfuzii

Din păcate, Gina Matache trece prin momente dificile. Celebra cântăreață de muzică de petrecere le-a dat motive de îngrijorare admiratorilor, după ce i-a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a ajuns la spital.

Mai exact, în urmă cu doar câteva minute, mama Deliei a postat pe contul ei de Facebook o imagine realizată de pe patul unei unități spitalicești, semn că se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Ba mai mult, aspectul care i-a îngrijorat pe fani este faptul că în imagine se poate vedea că Gina Matache este pe perfuzii.

Gina Matache le-a transmis admiratorilor un mesaj de pe patul de spital

În același timp, Gina Matache le-a transmis fanilor din mediul online și un mesaj, în stilu-i caracteristic. Spunem asta pentru că este cunoscut faptul că în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții, mama Deliei a știut cum să treacă de fiecare dată cu capul sus peste ele, păstrându-și un simț al umorului deosebit și o energie pozitivă.

„Na belea!”, a scris Gina Matache pe Facebook, în dreptul imaginii în care se afișează pe patul de spital.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *