Mama Deliei a ajuns pe mâinile medicilor!

Mama Deliei trece prin momente grele! Celebra cântăreață Gina Matache a ajuns pe perfuzii! Iată ce mesaj le-a transmis artista fanilor de pe patul de spital!

Mama Deliei a ajuns pe mâinile medicilor!
Gina Matache, pe perfuzii, la spital!
Ce mesaj le-a transmis fanilor!
Delia este una dintre cele mai iubite cântărețe din România. Pe lângă o carieră de succes ce i-a adus mii de fani în întreaga țară, cât și peste hotare, frumoasa artistă se poate lăuda cu o familie superbă de care este extrem de atașată, în ciuda agendei sale încărcate.

Admiratorii Deliei cunosc cu siguranță faptul că artista a moștenit talentul inegalabil în muzică de la cea mai importantă femeie din viața ei: mama sa. Gina Matache este de asemenea o cântăreață cunoscută din țară, doar că în muzica populară, nu cea pop ca frumoasa ei fiică. Celebritatea nu a scutit-o însă de necazuri.

Mama Deliei a ajuns la spital, pe perfuzii

Din păcate, Gina Matache trece prin momente dificile. Celebra cântăreață de muzică de petrecere le-a dat motive de îngrijorare admiratorilor, după ce i-a anunțat prin intermediul rețelelor de socializare că a ajuns la spital.

Mai exact, în urmă cu doar câteva minute, mama Deliei a postat pe contul ei de Facebook o imagine realizată de pe patul unei unități spitalicești, semn că se confruntă cu probleme de sănătate serioase. Ba mai mult, aspectul care i-a îngrijorat pe fani este faptul că în imagine se poate vedea că Gina Matache este pe perfuzii.

Gina Matache le-a transmis admiratorilor un mesaj de pe patul de spital

În același timp, Gina Matache le-a transmis fanilor din mediul online și un mesaj, în stilu-i caracteristic. Spunem asta pentru că este cunoscut faptul că în ciuda tuturor greutăților prin care a trecut de-a lungul vieții, mama Deliei a știut cum să treacă de fiecare dată cu capul sus peste ele, păstrându-și un simț al umorului deosebit și o energie pozitivă.

„Na belea!”, a scris Gina Matache pe Facebook, în dreptul imaginii în care se afișează pe patul de spital.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.