Mama Denisei Manelista, mărturisiri dureroase la 3 ani de la moartea fiicei sale. Ce i-a spus în vis: ”Îmi cerea…”

Cea mai mare durere pentru un părinte este să-și piardă copilul. La trei ani de la moartea Denisei Manelista, mama artistei face mărt

Au trecut trei ani de când Denisa Manelista s-a stins din viață și a lăsat un gol imens în suflete tuturor celor care au cunoscut-o. După o luptă grea cu o boală necruțătoare, artista a murit la doar 27 de ani. Mama Denisei Manelista este și acum sfâșiată de durere, iar într-un interviu a făcut mărturisiri dureroase despre fiica ei.

Pentru mine, Denisa nu a murit niciodată, ea doar a plecat în turneu. Trăiesc doar ca să-i împart pomană. Mi se rupe sufletul, atât de dor îmi este de fata mea deșteaptă și cuminte, de îngerul meu… Atunci când a murit, am început să urlu de durere și mi-au dat niște calmante, apoi îmi venea să joc.

Femeia își aduce aminte, cu lacrimi în ochi, de momentele când fiica ei era mică și o pregătea cu haine noi și îi împletea părul. Întotdeauna înainte de Paște, Geta Marin le cumpăra rochițe și fustițe fetelor sale, iar ele mergeau și se mândreau cu noile haine.

Denisa Răducu a fost dintotdeauna o fată descurcăreață, astfel că începuse să-și câștige primii bani încă de când era la școală. Mama artistei a povestit ce făcea fiica ei pentru a primi niște bani în plus.

‘Era la școală când a început să câștige primii bani. La noi, la țară, există obiceiul ca atunci când moare cineva să i se care apă. Și Denisa, fără să știu eu, se ducea și făcea asta. Când am prins-o, mi-a spus că își dorește ca din banii luați pe căratul apei să-i cumpăr blugi și trening’, a mai adăugat mama Denisei Răducu.

Chiar dacă au trecut trei ani de la moartea cântăreței, mama sa o visează în fiecare noapte. Geta Marin a povestit în interviu ce i se arată în vis și ce îi spune fiica ei.

O visez seară de seară. A trecut la un moment dat cineva cu pepeni de vânzare pe drum și am luat și eu să dau de pomană pentru Denisa. Și noaptea am visat-o pe Denisa. Mă certa că nu am tăiat bine pepenele în cubulețe, nu l-am pus în castron, nu l-am așezat în frigider și nu am spus când l-am împărțit „Primească Dumnezeu pe Emilia Denisa’.

În altă zi, am făcut varză călită cu coaste și mi s-au părut cam multe, așa că am scos una și am pus-o pe o farfurie, pe aragaz. Noaptea am visat-o pe Denisa, care-mi cerea coasta rămasă. De Moșii de Iarnă am împărțit piftie și unei singure vecine am uitat să-i pun o lingură. Din nou mi-a apărut în vis și mi-a spus să iau 30 de euro să cumpăr linguri, pentru că a mâncat piftia cu mâna’, a dezvăluit mama Denisei.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *