Mamă disperată de dorul copilului! Neli a rămas fără fetiță, după ce familia fostului iubit i-a luat-o din brațe: ”A început să dea în mine”

O tânără în vârstă de 28 de ani nu mai are liniște de când a rămas fără fetița sa. Neli a mărturisit la Acces Direct că familia fostului său iubit i-a luat copilul și acum nu îi mai dă dreptul să o vadă!

Neli nu știe ce să mai facă pentru a-și recupera fetița!
Tânăra spune că a fost bătută și dezbracată de familia fostului iubit
Mamă disperată de dorul copilului! Neli a rămas fără fetiță, după ce familia fostului iubit

Sunt momente foarte grele pentru o tânără în vârstă de 28 de ani, mama a unei fetițe de doar un anișor! Neli susține că a fost lăsată fără copil, după ce familia fostului iubit i-au luat-o din brațe, atunci când ea a mers la poarta ”socriilor săi”

Mai mult de atât, ea susține că ar fi fost bătută și lăsată dezbracată, după ce părinții fostului ei iubit ar fi aruncat în ea cu pietre și ar fi fi dezbracat-o, făcând-o astfel de râs în satul în care locuiau.

Mama lui a venit la la poartă, mi-a luat fata, a început să strige la soțul ei, a început să dea în mine, să mă tragă de haine”, a spus tânăra la Acces Direct.

Fostul iubit al lui Neli are mai multe vicii!

Ea a declarat că nu a mai avut deloc o relație bună cu tatăl fetiței sale și au ales să pună punct poveștii lor de iubire, însă lucrurile dintre ei nu s-au terminat, iar acum sunt în plin scandal pentru cine va rămâne cu fetița!

Mama lui Neli a mărturisit că tânărul cu care aceasta are un copil practică mai multe lucruri imorale și chiar este consumator al substanțelor interzise. El a recunoscut că într-adevăr a consumat droguri, dar și că părinții săi au agresat-o pe Neli atunci când a venit să-și ia copilul de la părinții fostului său iubit!

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.