Mama lui Tavi Clonda a rupt tacerea despre Gabriela Cristea: Asa a fost de la inceput

Au succes in cariera si formeaza unul dintre cele mai iubite cupluri din Romania! Este vorba despre Gabriela Cristea si Tavi Clonda, care urmeaza sa sarbatoreasca o zi importanta din viata lor! Maine, Tavi implineste 42 de ani, iar mama artistului i-a transmis un mesaj emotionant.

A fost pentru prima data cand femeia a aparut la televizor si a spus cateva cuvinte si despre nora sa, Gabriela Cristea.

“Vreau să vă salut și să vă doresc o zi bună. Mâine este 15 septembrie, o zi foarte importantă pentru mine. Îti urez La mulți ani, multă sănătate și împliniri alături de familia ta minunată. Vreau să-ți mai spun ceva. Ești cel mai bun, pentru mine mereu ai fost. Sunt mântră de tine, de omul care ai devenit în acești ani, de realizarile pe care le-ai avut. Te iubește mama foarte mult. Sunt alături de voi oricând.

Vă doresc multă sănătate tuturor. Tot binele din lume fetitelor, care sunt superbe și pe care le ador. Gabrielei, care este deosebită și așa a fost de la început, așa a trebuit să fie împreună ei, așa a fost momentul”, a declarat mama lui Tavi Clonda într-o emisiune TV.

Boala de care sufera Gabriela Cristea

Se pare ca aceasta boala afecteaza anual zeci de mii de romani. Sotia lui Tavi Clonda nu a banuit nimic timp de cativa ani, dar a apelat la ajutorul medicilor, dupa ce a aflat diagnosticul final.

“Sunt in revizie tehnica. Incep sa ma tunez, sa ma reconfigurez. Am fost la dentist sa imi refaca toata dantura, ca mi-au scris oamenii pe Instagram ca am dintii strambi. Si eu le-am zis ca sunt naturali, asa m-a inzestrat natura.
Ma duc pentru ca dupa patru ani am ajuns in sfarsit la dentist si m-am trezit ca am parondontoza. Fara sa am niciun simptom, dar ma rezolv”, a spus Gabriela Cristea la Pro TV.

laur