Mama unei fetițe, acuzați grave la adresa socrului ei! Bărbatul i-ar fi abuzat fetița. ”Venea și îi dădea bani să tacă”

Loredana a făcut un apel la Acces Direct anunțând că e într-un conflict uriaș cu familia fostului ei soț, după ce aceasta spune că e terorizată zi de zi de familia lui să părăsească locuința în care a trăit până acum cu aceasta! Spre finalul emisiunii, femeia a făcut o acuzație gravă la adresa socrului ei! Aceasta susține că bărbatul ar fi acuzat de fiica sa de 10 ani!

Acuzații grave la adresa socrului!
Ar fi abuzat de fiica ei de 10 ani!
Apelul disperat al Loredanei!
Loredana nu știe cum să mai aibă liniște, după ce în urma unui mariaj eșuat cu fostul ei soț este acum terorizată de familia acestuia.

Femeia susține că familia lui nu o lasă în pace, o amenință și vor să o arunce în stradă, după ce el și fiul lor au decis să pună punct mariajului pe care l-au avut împreună. Mai mult de atât, aceasta susține că inclusiv fostul ei partener îi trimite mesaje de amenințare cu moartea, acesta fiind plecat în afara țării să muncească!

Loredana, acuzații grave la adresa socrului ei! I-ar fi abuzat fata!

Spre finalul ediției Acces Direct femeia a făcut totuși o acuzație extrem de gravă la adresa socrului ei, iar aceasta susține că bărbatul ar fi abuzat de fiica sa de doar 10 ani atingând-o în zona intimă.

Loredana mărturisește că a făcut toate demersurile în acest sens, însă în continuare bătrânul este în stare de libertate!

Mama copilei de 10 ani susține că bunicul fiicei ei încerca să o șantajeze cu bani pentru a nu spune nimănui cele întâmplate, însă la un moment dat minora a mers la ea și s-a plâns de abuzul bătrânului!

”Venea și îi dădea bani fetei mele ca să tacă din gură”, a spus Loredana, mama copilei în direct!

Ce susține bărbatul!

Socrul Loredanei, bărbatul acuzat, susține că nu este nimic adevărat din ceea ce femeia spune, însă totodată mama copilei de 10 ani mărturisește că are dovezi în acest sens, pe numele fetiței fiind scos și un certificat medico-legal în urma abuzului de care aceasta îl acuză pe bunicul minorei!

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *