MANELIȘTII, ÎN FRUNTE CU FLORIN SALAM, ȘANTAJAȚI DE DUDUIENI!

Membrii clanului Duduianu ar fi șantajat și chiar tâlhărit mai mulți maneliști, între care celebrul Florin Salam. Acum, apar elemente explozive în dosar! Interlopii aveau planuri bine puse la punct pentru a nu fi acuzați de crimă organizată.
Florin Salam a fost abordat de mai multe ori de interlopii Anaser, Aramis și Vențer, care l-au ținut sub teroare, rând pe rând. Procurorii au reușit să probeze trei fapte de șantaj, comise în perioada martie 2019 – iulie 2020, după cum urmează, scrie spynews.ro: „Duduianu Florin, zis Anaser, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj (data faptei 03.03.2019 – 21.03.2019, persoană vătămată – Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Vențer Nicolae-Mihai, zis Vențer, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de complicitate la șantaj (data faptei 19.06.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam). (…) Constantin Nicolae, zis Aramis, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de șantaj, în formă continuată (două acte materiale), 19.06.2020, 25.06.2020-10.07.2020, persoană vătămată Stoian Florin, zis Florin Salam)”

Maneliștii, în frunte cu Florin Salam, șantajați de Duduieni! Detalii din dosar
Florin Salam ar fi ”scăpat” cu o daună de doar 100.000 de euro, în schimb, unii artiști au fost bătuți, sechestrați și tâlhăriți. De exemplu, Sofian Văduva, zis Denom, a fost trimis în judecată pentru că l-a șantajat pe Leonard-Mădălin-Octavian Gaftone, zis „Leo de la Kuweit”, și l-a sechestrat pe Marian Marin, zis Marinică Nămol”, pe care l-a și tâlhărit, împreună cu Anaser.

Anaser Duduianu a fost prins în Anglia, după ce Florin Salam a povestit în fața polițiștilor bucureșteni cum a fost jefuit, ani la rând, de membrii clanului Duduianu. Aceștia îi luau banii în mod direct sau îl trimiteau să cânte pentru ei și încasau onorarii de ordinul sutelor de mii de euro.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.