Mara Bănică, enervată la culme după ce a apărut pe internet că ar fi murit! Cum a reacționat jurnalista.

De-a lungul timpului foarte multe persoane publice de la noi au ajuns să fie ținta știrilor false, dar cel mai grav este atunci când se scrie că acestea ar fi murit. După ce în urmă cu mai mult timp Mara Bănică a fost una dintre ”victime”, iată acum din nou o astfel de informație a apărut pe internet, iar pe jurnalistă a enervat-o la culme!

Mara Bănică, ținta știrilor false!
Cum a reacționat după ce s-a scris că ar fi murit!
Mara Bănică, enervată la culme după ce a apărut pe internet că ar fi murit!

Se știe foarte bine că de-a lungul vremii multe dintre vedetele de al noi au fost șocate atunci când au aflat despre articolele care le includ numele lor și în care se scrie despre ele că ar fi murit. Pentru mulți dintre apropiații lor vestea a picat ca un trăsnet și mulți chiar au crezut în astfel de informații neadevărate, însă iată că vechea metodă nu a încetat să dispară.

Printre victimele știrilor false se numără și jurnalista Mara Bănică, care invitată în platoul Acces Direct a ținut să precizeze că o nouă știre de acest fel face înconjurul intenetului, iar situația deja degenerează, asta pentru că mai mulți prieteni de-ai vedetei deja o contactează pe mama sa destul de îngrijorați!

Prezentatoarea a făcut un apel public și le-a spus tuturor că totul este în regulă și nu trebuie să își facă griji, însă situația este foarte delicată și nu e deloc normal ceea ce se întâmplă.

”Sună prietenii pe la mama, e un moment foarte neplăcut. Aș vrea măcar ca în lunile astea cu R să nu mă omoare, nu e în regula.”, a spus Mara Bănică la Acces Direct!

Mara Bănică a împlinit recent 45 de ani!

Mara Bănică și-a sărbătorit recent ziua de naștere. Deși până acum totul era pe lux și opulență, iar vedeta dădea petreceri uriașe cu zeci de invitați, în acest an acest lucru nu s-a mai întâmplat din cauza pandemiei de coronavirus.

Vedeta și-a sărbătorit împlinirea vârstei de 45 de ani alături doar de familie, într-un cerc foarte restrâns.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *