Mara Bănică, mesaj usturător pentru președintele Klaus Iohannis în urma vacanței la schi:

Președintele Klaus Iohannis se afla la schi, pe pârtia din Păltiniș, sâmbătă, după ce a avut loc tragedia de la Institutul Matei Balș. Revoltată, Mara Bănică a ținut să îi adreseze câteva întrebări președintelui pe Facebook.

Șeful statului transmite condoleanțe familiilor îndoliate
Mara Bănică este indignată de reacția președintelui pe Facebook
După incendiul devastator de la Matei Balș, președintele Klaus Iohannis a scris o postare pe Facebook, în care a făcut lămuriri cu privire la incident și la soluțiile care ar trebui luate după dezastrele din spitalele românești.

Șeful statului transmite condoleanțe familiilor îndoliate

Președintele Klaus Iohannis a trimis condoleanțe famiilor îndoliate într-o postare pe Facebook. Șeful statului a afirmat că a mers la Institutul Matei Balș și a discutat atât despre intervenția rapidă, cât și despre măsurile care ar trebui luate în situațiile de acest gen.

Din păcate, situații de acest gen se repetă, pentru că au tot fost incendii și la alte spitale. Avem de-a face cu probleme structurale și, de aceea, am solicitat noului ministru al Sănătății – și acum câteva săptămâni, și astăzi din nou – să lucreze cu celeritate la un proiect de reformă și aștept cât de curând primele idei”, a scris Klaus Iohannis.

Președintele Klaus Iohannis a mărturisit că medicii, asistentele, întregul personal medical sunt eroi care merită laude și încurajări, iar astfel de tragedii trebuie prevenite cu orice preț.

Mara Bănică este indignată de reacția președintelui pe Facebook

Intrigată de cele întâmplate, Mara Bănică a scos în evidență pe Facebook faptul că președintele a plecat la schi chiar după incendiul de la Matei Balș.

”Nu vă supărați, la nici 24 de ore de la această tragedie, am văzut ca ați plecat la ski. Stați la coadă la telegondolă, sau aveți abonament? Întreb pentru un prieten!”, a scris Mara Bănică pe Facebook.

În prezent, bilanțul morților de la Matei Balș a ajuns la opt. Ultima victimă este un bărbat de 87 de ani care se afla în stare gravă în momentul izbucnirii incendiului. Anchetatorii urmează să stabilească dacă moartea sa are legătură directă sau nu cu incendiul.

laur

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.