Mara Bănică o cunoștea pe femeia ucisă și arsă pe câmpul din Giurgiu. Ce legătură există între cele două. Vedeta este în stare de șoc: „O tragedie”

Mara Bănică a cunoscut-o personal pe victima ucisă, arsă și abandonată pe un câmp din Giurgiu.

Mihaela-Sabina Mircea, femeia de 32 de ani ucisă cu sânge rece, iar mai apoi incendiată, era mama unui copil de opt ani, pe care îl creștea singură de mai bine de cinci luni, de când iubitul ei arab a părăsit România. Pe profilul ei de Facebook, femeia are multe fotografii cu băiețelul ei, ceea ce arată că îl iubea foarte mult și avea grijă de acesta cum știa mai bine.


In articol:


Un detaliu care a apărut pe contul Mihaelei a atras atenția tuturor. În una dintre pozele postate de aceasta apare și Mara Bănică. Întrebarea de pe buzele tuturor a fost care ar putea fi legătura dintre cele două. Vedeta a explicat de ce apare alături de victima din Giurgiu.

Poza este făcută cu patru ani în urmă

Mara Bănică a declarat pentru Antena3 că fotografia este mai veche și a fost făcută în timpul unei transmisiuni pentru emisiunea „Acces Direct”. Vedeta a fost uimită să afle că singura poză cu vitima de pe rețelele sociale este cea în care apare alături de ea. Mara spune că e posibil ca Mihaela să o fi admirat, iar acest lucru să o facă să posteze și să mențină la poza de profil fotografia făcută în urmă cu ani de zile.

E făcută în urmă cu cel puțin patru ani, după hainele pe care eu le port. Uitându-mă mai atent, pe jos se vede un cablu verde. Eram la o transmisie în direct pentru ‘Acces Direct’ și nu mi-ar fi greu să identific la un moment dat în redacție ce subiect a fost și în ce localitate.

Noi ne ducem în foarte multe județe la live-uri, dar în general, fie Giurgiu, fie Ilfov, fie Dâmbovița. La transmisii în direct lumea se strânge, noi în general facem subiecte din mediul rural și toată lumea vrea să facă poze cu cel care transmite de acolo. Dacă e singura poza pe care o are pe Facebook, poate nutrea o admirație față de mine, nu știu ce să zic. Oricum, o tragedie”, a spus Mara Bănică, pentru o emisiune televizată de la Antena3.

Corpul neânsuflețit al Mihaelei a fost găsit de un șofer de tir pe DN 6, între localitățile Ghimpați și Valea Plopilor. Potrivit informațiile anchetatorilo, femeia lucra la o societate comercială, iar pe timp de noapte obișnuia să practice prostituția. Tânăra a fost identificată în baza unei amprente de la o mână care nu ars în totalitate. Criminalul este în continuare liber.

 

laur

Faci un comentariu sau dai un răspuns?

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *